Yaşam

Yaşam Haberleri

“Evin Hesap Uzmanı Kadın” Projesi Hayata Geçti

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), MasterCard ve TurkishWIN işbirliğiyle çalışan kadınların ekonomik yaşama aktif katılımını artırmak için hayata geçirilen “Evin Hesap Uzmanı Kadın” projesinin tanıtımı yapıldı.

Ne Zaman Emekli Olurum ? TIKLA ÖĞREN

Emeklilik nedir? Emeklilik nasıl hesaplanır? Emeklilik yaşı nasıl belirlenir? Kimler eski adıyla SSK yeni adıyla 4/a statüsünde sigortalı olabilir? İşte milyonlarca emekli adayının merak ettiği detaylar....

Şorşor Deresi Projesi Hayata Geçti.

Elazığ'ın yıllardır kanayan yaralarından olan Şorşor Deresi sorunu, çözüm aşamasına geldi. Elazığ Belediyesi, İlbank ve Devlet Su İşleri'nin ortak çalışmaları sonucu, Şorşor Deresi Projesi ihaleye ...

23 Nisan Malatya’da Elektrik Kesintisi

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.(FEDAŞ)'dan yapılan açıklamada Malatya'da 23 Nisan Günleri Saat 09:00 - 17:00 Arasında bazı bölgelere elektrik verilmeyecektir.

Taziye Mesajı

Sıtkıye YETKİN hanımefendinin Rahmet-i Rahmana kavuştuğunu öğrendik

Cem Evinde Kutlu Doğum Haftası Etkinliği Yapıldı

Bir arada yaşama ahlakı ve hukuku

Saraç: “Aday Sürücülük Ehliyet Sistemine Kalite Getirecek”

Karayolları Trafik Güvenliği Derneği Başkanı ve İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Halil Saraç, aday sürücülük sisteminin getirilmesiyle ehliyet sisteminde kalite oluşacağını vurgulayarak, sistem sayesinde daha bilgili ve her yönden tecrübeli sürücülerin yetişeceğini ifade etti.

Şimdi Lale Zamanı

Baharın gelmesiyle birlikte renkleri ve güzellikleriyle büyüleyen laleler, gönüllerde adeta taht kuruyor

Emrah Güllü 'Kadına Şiddetin Adı Yok, Acısı Var' Programında

Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi Öğrenci Konseyi işbirliğiyle 'Kadına Şiddetin Adı Yok, Acısı Var' konulu bir program düzenlenecek

'Cenazede Dağıtılan Bu Yemek Helal Değil'

Din İşleri Yüksek Kurulu'nun açıklamasına göre cenazede dağıtılan bu yemek helal değildir. İşte ayrıntılar.

Elazığ ve Malatya İçin 2 Günlük Zirai Don Uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada Malatya ve Elazığ çevresi için 2 günlük zirai don uyarısı yapıldı.

Jandarma Bakım Komutanlığı 190 İşçi Alacak

Jandarma Bakım Komutanlığı İşçi Alımı 2015 Gerçekleştiriyor. Jandarma Bakım Komutanlığı bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere toplam 190 işçi alacak.

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DESTEK

Para, kuru kayısı ve tanıtım desteği

BÜYÜKŞEHİRDEN KÖYEVİ PROJESİ

Büyükşehirle birlikte hizmetle tanışan ilçe ve kırsal mahallelere, Büyükşehir Belediyesi tarafından yatırım, hizmet ve proje çalışmaları devam ediyor.

Saatler Ne Zaman İleri Alınacak?

2015 yılında saatler Mart'ın 28'ini 29'una bağlayan gece 1 saat ileri alınacak.

“YAĞIŞLI HAVALARA DİKKAT”

Hava şartlarının güneşli ve açık olduğu bir durumda araç kullanmak ile yağmurlu bir havada araç kullanmak arasında farklar bulunmaktadır.

1 MİLYON FİDAN DİKİMİ

Başkan Çakır, 5 yıl içerisinde dikmeyi hedefledikleri 1 milyon fidanla Malatya’nın daha da yeşil olacağını söyledi.

GELECEĞİMİZ İÇİN SU’YU İSRAF ETMEYELİM

Tatlısu kaynaklarının önemine dikkat çekmek ve tatlısu kaynaklarının sürdürülebilir yönetimine odaklanılmasını sağlamak amacıyla her yıl 22 Mart tarihinde kutlanan Uluslar arası ‘Dünya Su günü’nün 2015 yılının konusu ‘Su ve Sürdürülebilir Kalkınma’ olarak belirlendi.

Toplam 201 haber.