Hafız Ortaokulu Her Öğrenciye Öğrenci koçu Projesine Uzman desteği

TOBB Malatya Hafız İmam Hatip Ortaokulu, 'Her Öğrenciye Öğrenci koçu Projesine Uzman desteği' verildi

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

TOBB Malatya Hafız İmam Hatip Proje Ortaokulu Her öğrenciye Öğrenci koçu Projesi kapsamında düzenlenen Bilinçaltı nedir ve Öğrenci koçluğu eğitimleri için bugün Profesyonel Eğitim Koçu Hatice Hamarat Özkan'ı misafir ederek, eğitimlerine devam ederken Hafız yetiştirmeye, yetiştirdiği hafızları topluma verimli bir şekilde katmaya devam etmektedir.
Okul Müdürü Feyzullah Acar "Malatya Hafız İmam Hatip ortaokulu Din öğretimi Genel Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından desteklenen " Hafız yetiştirme ve akademik başarıyı destekleme" projesi kapsamında 2020 -2021 Eğitim öğretim yılında faaliyetlerine başlamıştır.
Bu okulda örgencilerimiz akademik eğitimlerini 16 kişilik sınıflarda, hafızlık eğitimlerini 12 kişilik sınıflarda özel olarak seçilmiş öğretmenlerden almaktadırlar. Fiziki donanım olarak okulumuz Malatya’nın en donanımlı ortaokuludur. Şuan okulumuzda 154 öğrenci hafızlık eğitimi almaktadır.

BU ÖĞRENCİLERİMİZDEN 4 TANESİ HAFIZLIĞINI TAMAMLAMIŞTIR.
Malatya’mızda gururlu bir tablo oluşturmasını sağlamış bulunuyoruz. Ve bu yapılan önemli projelerle çocuklarımız için daha ileri aşamalarda daha verimli ve mutlu yaşamalarını sağlayacak projelerle hafızlarımızı hayata katmayı planlıyoruz. Sayın Eğitim koçu Hatice Hamarat Özkan'ın ise bu projeye verdiği destekten ötürü ayrıca teşekkürü borç bilirim. Yeni projelerle daha büyük ve verimli adımlar ile okulumuzu ve öğrencilerimizi özel yerlerde göreceğime inancım tamdır.
Bu anlamda değerli velilerimiz başta olmak üzere, tüm halkımızın sunacağı katkılara da açık olduğumuzu belirtmek isterim..."şeklinde konuştu.
Profesyonel Eğitim Koçu Hatice Hamarat Özkan ise Bu önemli proje başta olmak üzere, bilinçli ebeveynler yetiştirme ve mutsuz insanların azalması adına, gerekli tüm desteği bu değerli kurum başta olmak üzere, elimden gelen tüm imkânları sunarak, başarılı ve mutlu bir toplum amacıyla özellikle Malatya için büyük adımlar atmaya devam edeceğini bildirdi.

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN