Halk, Eğitimle Buluştu ve Kaynaştı…

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri kapsamında Elazığ'da düzenlediği Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri ile Halka ile buluştu, etkinliklerin mana derinliği ile gönüllerde yer edinirken, özlenen kaynaşmayı gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri kapsamında, 02 Haziran Perşembe günü Halk Oyunları Gösterisi-Sergi Açılışı ve eğitim verdiği gençlerin icra ettiği müzik dinletisi ile fark yarattı.

03 Haziran günü Sabah programında Sergi açılışı ile bir yılın emeğini Elazığ ile buluştururken, akşam 20:00 itibari Elazığ Kültür Park Amfi Tiyatroda ilimizin kültürel kodlarında yer edinen, ulusal ve uluslar arası tanınırlığı ile yüksek oranda kabul gören, Kürsübaşı Konseri Düzenledi…

Halkın yüksek teveccüh gösterdiği, Kürsübaşı Konseri, Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü müzik eğitmenleri ve kursiyerlerince Elazığ musikisi eserleri seslendirilmesi ,le gönülleri ihya etti… Pandemi sonrasının biriken stresinin atılması açısından da izleyicilerin coştuğu, etkinlik gönüllerde farklı bir yer edindi. 
Kürsübaşı Konseri başarılı performansları ile dikkatleri çeken katılımcılar, eğitmenler ve kursiyerler
Elâzığ Merkez Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan TABAR tarafından plaket ve teşekkür belgesi ile günün mana derinliğine not düşüldü.

03 Haziran günü Sabah programında Sergi açılışı ile bir yılın emeğinin sergilendiği etkinlik sonrası, akşam 20:00 itibari Elazığ Kültür Park Amfi Tiyatroda müzik eğitmenleri ve kursiyerler, yedi bölgemizden Türk Halk müziği eserlerini seslendirdiler. Solo ve koro halinde seslendirilen eserlerden oluşan Halk Müziği Konseri, Elazığ için farklı bir gece olarak gönüllerde yer edindi.
Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri Kapanış sürecinde, katılımcılara, eğitmenler ve kursiyerlere Elâzığ Merkez Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan TABAR tarafından plaket ve teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Halk Eğitim Merkezinin yıl boyu verdiği eğitim sürecini, eğitmen ve eğitim alan gençlerin performanslarına dayalı olarak, verdikleri EĞİTİM ile HALKI buluşturan ve gösterdikleri yüksek performans ile Halkla kaynaşan etkinlikleri nedeniyle Halk Eğitim Merkezi Müdür Kenan TABAR ve şahsında Müdür Yardımcıları, öğretmenleri, eğitmenleri ve personeline, Eğitim etkinliklerinde yüksek özverisi ile hizmete koşarak giden, ilimizin görünmeyen kahramanları olan Necip Güngör Kısaparmak MTAL Yöneticileri, öğretmneleri ve bu etkinlikte hassaten emekleri ile dikkatleri çeken, Alan Şefi Muaammer Tekin ve görünmeyen kahramalarımız olan gönül ehli öğrencilerimiz, Kameraman Muhammed Erene UÇ ile Montaj ve Fotoğrafları ile hizmet eden Oğuzhan ULUN'a , Eğitimde Kaliteyi geliştirme Derneği Yönetim kurlumuz ve üyelerimiz adına binlerce teşekkür ediyor, “İyi ki Varsınız” diyoruz.

 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN