İcadiye Mahallesi Sosyal Hizmet Binası Açılış İçin Gün Sayıyor

Elazığ'a değer katacak projeleri bir bir hayata geçiren Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla yeni yaşam alanlarını hizmete sunmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından İcadiye Mahallesi’nde inşa edilen ve kısa süre içerisinde açılması planlanan Sosyal Hizmet Binası’nda çalışmalar tamamlandı.

Çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarına geçilen Sosyal Hizmet Binası, hizmete açılmasıyla kadın, çocuk ve gençlere sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda destekleyici faaliyetler sunacak.

MUHTAR GÖZVUR: “TESİSİMİZ ÇEVRE MAHALLELERİMİZDEKİ GENÇLERİMİZE DE HİTAP EDİYOR”

İcadiye Mahallesi Muhtarı İrfan Gözvur, mahallelerinde yapılan Sosyal Hizmet Binası’nın mahalle sakinleri tarafından büyük beğeni topladığını söyleyerek, "Mahallemizde yapılan Sosyal Hizmet Binası’nın yapımı tamamlandı. Tesisimizde muhtarlık ofisi, sosyal yaşam merkezi, kütüphane, spor salonu, gençlik merkezi ve kafeterya bulunuyor. Tesisimiz sadece mahallemize değil komşu mahallelerimizdeki gençlerimize de hitap ediyor. Mahallemizin bulunduğu bölgede 8 tane okulumuz var ve tesisimiz okullarımıza da çok yakın bir mesafede. Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na mahallemize böyle bir tesisi kazandırdığı için şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

SOSYAL HİZMET BİNASI’NIN İÇERİSİNDE NELER VAR?

Toplamda 1.285 metrekare alan üzerinde 692 metrekare kapalı alana sahip bir şekilde inşa edilen çok amaçlı bina bünyesinde; muhtarlık ofisi, sosyal yaşam merkezi, kütüphane, spor salonu, gençlik merkezi, kafeterya ve bay-bayan mescidi bulunacak.

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN