İHH'dan Çocuklara 23 Nisan Etkinliği

İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında farklı bir etkinliğe imza atarak dejavantajlı ailelerin çocuklarını Park23'e götürerek çocuk oyun bölümünde eğlendirdi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

İHH’dan Çocuklara 23 Nisan Etkinliği

İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında farklı bir etkinliğe imza atarak dejavantajlı ailelerin çocuklarını Park23’e götürerek çocuk oyun bölümünde eğlendirdi.

Gerçekleştirilen programa katılan Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayları Metin Bulut ve Serpil Bulut’ta etkinliğe katılan çocuklarla çeşitli oyunlar oynayarak onlarla zaman geçirdiler.

Etkinlikler hakkında bir değerlendirme yapan İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Metin Kılıç, “İHH olarak Türkiye ve dünyanın birçok bölgesinde yetim çalışmaları yapmaktayız. Elazığ olarak bizlerde bu çalışmalara gücümüz nispetinde destek vermekteyiz. Dünya genelinde 65 bin civarında yetime destek veren İHH dünyada bir marka olma yolundadır. Elazığ olarak bizlerde şu anda 220 ailemize destek vermekteyiz. Bugün de burada bu ailelerimizden bir kısmıyla birlikteyiz. Bu mekânı bize tahsis eden değerli işletmecimize ve Milletvekili Adayları Metin Bulut ve Serpil Bulut’a da katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Serpil Bulut ise “Bu güzel kandil günü ve 23 Nisan Çocuk Bayramında bu anlamlı etkinliği gerçekleştiren İHH yöneticilerine ve tesis işletmecisine teşekkür ediyorum. Bir anne olarak şunu ifade edeyim ki dünyadaki en güzel şey evladınızın, bir çocuğun gülmesidir. Rabbim bir yetim başı okşamanın ne kadar önemli olduğunu ifade etmiştir. Aslında bütün gün, bugün akşama kadar bu çocuklarla zaman geçirebilirim. Onların bir tebessümü her şeye değer. Sebep olanlara ve destek olanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti Adayı Metin Bulut ise “İki güzel günü bir arada bu etkinlikte buluşturmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bir çocuğun yüzündeki gülümseme dünyevi hiçbir karşılıkla ölçülemez. İHH bu çocukların yüzünü güldürdü, Allah ta onların yüzünü güldürsün. Tabii İHH Elazığ’da 220 yetime bakmaktadır. Bir millet yetimine, mazlumuna sahip olduğu, saygı gösterdiği ölçüde o kadar değerlidir. Bir kez daha emeği geçenleri kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN