İşitme Engelliler Liginde Lider Yeniden Elazığ

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı kendi sahasında oynadığı erteleme maçında lider Gölçük İşitme Engeliler Futbol takımını 2-0 mağlup ederek, yeniden liderliğe yükseldi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı kendi sahasında oynadığı erteleme maçında lider Gölçük İşitme Engeliler Futbol takımını 2-0 mağlup ederek, yeniden liderliğe yükseldi.

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler futbol takımı böylelikle ligin ilk yarısının bitimine bir maç kala zirvedeki yerini de perçinlemiş oldu.
Federasyon seçimlerinin olması ve milli maçlarda birçok oyuncusunun forma giymesi nedeniyle ilk yarıda oynaması gereken 4 maçı ertelenen bordo beyazlı takım, bu erteleme maçlarından üçüncüsünü bugün Elazığ Özel İdare Sahasında saat 14.00’da oynadı.
21 Puanla zirvede yer alan Gölcük İşitme Engeliler futbol takımı karşısında oyunun genelinde üstün bir futbol sergileyen Elazığ Belediyesi İşitme Engeliler futbol takımı 70.dk’da Mehmet Sert ile 1-0 üstün duruma geçerken 87.dk’da Soner Balcı ile bulduğu golle skoru 2-0 yaptı ve sahadan da bu sonuçla ayrıldı. Önümüzdeki hafta Pazar günü son erteleme maçını Hatay İşitme Engelliler Futbol takımı ile oynayacak olan temsilcimiz, böylelikle ilk yarı maçlarını da tamamlamış olacak.
Hedefini önce Türkiye Şampiyonluğu ardından ise ülkemizi Avrupa Şampiyonlar Liginde temsil etmek olarak belirleyen ve bu doğrultu da başarılı bir performans sergileyen Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler futbol takımı ikinci yarı maçlarını da 29 Mart’ta oynayacak.

 

Öte yandan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’da ligin lideri Gölcük İşitme Engelliler futbol takımını başarılı bir oyundan sonra 2-0 mağlup eden yeniden liderlik koltuğunu devralan Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler futbol takımı oyuncu ve teknik heyetini kutlayarak, başarılarının devamı diledi.
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN