İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığına Yağlıcı Atandı

Malatya'nın Yakından Tanıdığı İş ve Siyaset İnsanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Olarak Atandı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

Malatya’nın Yakından Tanıdığı İş ve Siyaset İnsanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Olarak Atandı.

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı Görevi Genel Merkez Tarafından Kendisine tebliğ edilen İl Başkanı Hakan Yılmaz, Malatya İl Teşkilatı ve İlçe Teşkilatlarında Malatya’nın sevilen sayılan kanaat önderlerini ve mesleklerinde ve işlerinde başarılı olan bir çok önemli ve güçlü isimleri kadrosuna dahil ederek iktidar yürüyüşüne emin adımlarla ilerliyor.

Kısa bir zaman önce Malatya Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanlığına Malatya’nın çok iyi tanıdığı geçmişiyle örnek isimlerinden Serdar Yıldız’ın İlçe Başkanı olarak atanmasından sonra yine Malatya'nın sevilen sayılan iş ve siyaset insanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı Genel Merkez tarafından İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı olarak atandı.

İYİ Parti Battalgazi ilçe Başkanı olarak atanan Abdulvahap Erhan Yağlıcı mazbatasını İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz'ın elinden alarak göreve resmen başladı.

Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, Çok kısa bir zaman önce Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Meral Akşener’in oluru ile Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın’ın imzasıyla görev ben ve yol arkadaşlarıma tebliğ edildi. Ben ve ekibim İYİ Parti'yi çok kısa bir zaman içerisinde toparlayarak Malatya'nın bir birinden kıymetli , kanaat önderi, İş İnsanları , akademisyenler ve kendi alanlarında başarılı Malatya'da her zaman kabul görmüş insanlarıyla Her Şey Malatya ve Türkiye İçin İYİ olacak sloganıyla İYİ insanlarla İYİ bir yola çıktık. Rabbim bizi bu yolda inşallah mahcup etmez. Yol ve Dava arkadaşlarımla çıktığımız bu yol Türk Milletinin yeniden Diriliş yolu olacaktır dedi.

Başkan Hakan Yılmaz, bir kaç gün önce Yeşilyurt İlçe Başkanı olarak Kardeşimiz, Yol arkadaşımız Serdar Yıldız’ın mazbatasını taktim etmiştik. Şimdide Diğer Büyük Merkez İlçemiz Battalgazi İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevine getirdiğimiz Abdulvahap Erhan Yağlıcı kardeşimizin Mazbatasını kendisine taktim ettik. Allah Başkanımızı ve ekibini çıktıkları bu yolda Allah İnşallah muvaffak ve muzaffer kılar diyerek Battalgazi İlçe Başkanlığı mazbatasını takdim edip başarılar diledi.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı görevine atanan ve mazbatasını alan Başkan Abdulvahap Erhan Yağlıcı, Allah bizi çıktığımız bu yolda hep İYİ insanlarla İYİ günlerle karşılaştırsın. Partimizin ismi gibi hep bir birinden İYİ yol ve Dava arkadaşlarımla teşkilatımızı kurup en kısa zamanda sahalara ineceğiz. Bundan sonra bu cefakar ve kadir Şinas milletimizi yalnız bırakmayarak onlarla yoldaş , sırdaş ve kader arkadaşı olacağız. Milletimizin derdiyle dertlenip onların sorunlarıyla sıkıntılarıyla yakından ilgileneceğiz.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı, Başta bu görevi bizlere layık gören Türkiye'nin Kurtuluş umudu Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiye , Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın Beye ve İYİ Parti Malatya İl Başkanım Hakan Yılmaz ve ekibine şahsım ve yol arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Abdulvahap Erhan Yağlıcı, İYİ Parti Çatısı Altında Çıktığımız Bu İYİ'lik Yolu İnşallah Başta Battalgazi'miz, Malatya'mız , Ülkemiz Dünya Mazlumları ve Tüm Türk Dünyası İçin Hayırlı Olur ve İYİ olur diyerek sözlerini tamamladı.

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN