Kadınlar Günü Nedeniyle 7 Mart'ta THM Konseri Verilecek.

Battalgazi Belediyesi THM Korosu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle 'Yar Dilinden Gönül Teline' adlı Türk Halk Müziği Konseri Verecek.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Battalgazi Belediyesi bünyesinde yeni oluşturulan ve Kültürel Etkinliklerden Sorumlu Araştırmacı Gazeteci ve Yazar Kemal DENİZ'in Başında Olduğu ve Koro Şefliğini Ferda Çelik'in yaptığı Türk Halk Müziği Korosu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle "Yar Dilinden Gönül Teline" adlı Türk Halk Müziği Konseri Verecek.

Battalgazi Belediyesi Kültürel Etkinlikler kapsamında yapılacak olan bu özel konser 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Malatya , Türkiye ve tüm Dünya Kadınlarına armağan edilerek konser gerçekleştirilecek.

Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde Verilecek Olan"Yar Dilinden Gönül Teline" adlı Türk Halk Müziği Konserinin koro Şefininde ( Ferda ÇELİK ) bir kadın olması 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle daha anlam kazanıyor.

"Yar Dilinden Gönül Teline" adlı Türk Halk Müziği Konseri Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde 7 Mart Cumartesi günü Saat 19.00'da yapılacaktır.

Kpnser Malatya Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Battalgazi Belediyesi Katkılarıyla tüm halka açık ücretsiz yapılacaktır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN