Kızılay Mahallesi'ni Gümüşkavak Toki'lere Bağlayan Güzergâhta Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, şehir içi ulaşımını daha konforlu duruma getirmek için 41 mahallenin tamamında yol yapım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Bu kapsamda Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kızılay Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'ni Gümüşkavak TOKİ'ye bağlayan güzergâhta yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. 2 bin 500 metre uzunluğundaki mevcut bağlantı yolunun, daha kullanışlı bir duruma gelmesi için gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda 2 şeritli olan yol; 3 gidiş, 3 geliş olmak üzere 6 şeride çıkarılıyor.
TEK ŞERİT TRAFİĞE AÇILDI
Yürütülen çalışmalar doğrultusunda büyük bir kısmının tamamlanarak hizmete hazır duruma getirildiği güzergâhta vatandaşlarımıza kolaylık olması açısından tek şerit hızlı bir şekilde asfaltlanarak trafiğe açıldı.
Kızılay, Aksaray ve Gümüşkavak bağlantısını oluşturacak yeni yolun geri kalan kısmında ise dolgu ve sıkıştırma işlemi yapan ekipler, kısa süre içerisinde asfalt serim çalışmalarını da tamamlayarak güzergâhı 6 şerit olacak şekilde hizmete hazır duruma getirecek.
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: 
“ŞEHRİN İHTİYAÇLARI DOĞRULTUSUNDA HAREKET EDİYORUZ”
Şehrin dört bir yanında devam eden belediye çalışmalarıyla Elazığ’ın büyümesine ve kalkınmasına katkı sağladıklarını ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,  şehrin ihtiyaçları doğrultusunda hareket ettiklerini ve yarınlarına hizmet edecek uzun ömürlü çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydetti.  Altyapı başta olmak üzere ulaşımdan spora, eğitimden kültür sanat etkinliklerine hayata geçirdikleri ve geçirmeyi planladıkları bütün çalışmalarda bu ilkeyi esas alarak ilerlediklerini kaydeden Başkan Şerifoğulları, özellikle şehri bir bütün olarak ele aldıklarını ve bütün mahallelerde ulaşım, temizlik, park ve sosyal alan konularında hassasiyetle çalıştıklarını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN