Kurt İçimizde

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Siyasi Gündemle İlgili Açıklamalarda bulunuyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Değerli vatandaşlar, AKP yönetiminin biz yaptık, devletin bir kuruşunu harcamadık diye övündüğü yolcu ve araç geçiş hazine garantili işler için her yıl milyarlarca bedel hazinemizden bu firmalara ödeniyor. AKP yönetimi doğru söylemiş kuruş ödemiyoruz milyarlar ödüyoruz. 

Milletimiz bu yükün altında ezilirken ayrıcalıklı bu şirketler varlıklarını yabancı fonlara devretme çalışmaları ile yeni bir vurgun yapma peşindeler. Bu konu da kamu görevlileri üzerinde baskı kurmak suretiyle sözleşmeleri kendi menfaatleri doğrultusunda değişikliğe uğratma gibi usulsüz eylemlerine karşı direnen memurlarımız ise tehdit edilmektedir.

Bu Paydaş/Yandaşlar ilk seçimde AKP’nin iktidar da kalma şansı olmadığını, Milletin AKP yönetimine olan desteği çektiğini gördüklerinden, yeni yönetim tarafından yargılanacakları korkusu nedeniyle kendilerine altın tepside sunulan bu varlıkları elden çıkarmaya çalışıyorlar.

AKP yönetimi, bugüne kadar hazineden yolcu ve araç garantili sözleşmeler kapsamında milyarlarca tutarlı kaynağı bunlara aktarmakla yetinmeyip akıl ve bilimden uzak uygulamalar ile de bizzat yaşadığımız derin bir ekonomik kriz ortamı oluşmasına sebep olmuştur. Bir ağacı içindeki kurt kurutur. AKP yönetimi ise her başarısızlığı karşısında küresel güçler bizi sıkıştırıyor gibi safsatalarla usulsüzlüklerinin üstünü örtmeye çalışıyor ve  milletimizin kanını kurutmaya devam ediyor. Hiç şüpheniz olmasın ki iktidarda kaldıkları sürece de kurutmaya devam edeceklerdir.

Yani kurt içimizde. Cumhuriyet dönemindeki tüm kazanımlarımızı elden çıkarmaları yetmezmiş gibi şimdi de ülkemiz kaynaklarının bu kan emiciler aracılığıyla yurt dışına taşıma çabasına çanak tutulmaktadır. Ayrıca yasal olmayan kazanç sahiplerinin de tüm varlıklarını dış ülkelere aktarmayı hızlandırmış oldukları basında yer almaya başlamıştır.  Oyun kurucu olarak mevcut yönetimin kontrolünde yapılan  tüm bu çalışmalar elbette yargıdan mal kaçırma ve geleceklerini garantiye alma oyunudur. 

Tarım sektöründen esirgediğiniz kaynakları beton ekonomisine aktarmanın yanında sürekli yapılan zamlarla yandaşlara kaynak aktarma çabanız sonucu açlık ve sefalete mahkum ettiğiniz yokluk, yoksulluk ve yasakları hak etmediğine inandığımız insanlarımız bu oyunu elbette bozacaktır inanın. 

Sözümüz siz oyun kurucular ve emrinizdeki oyunculara, Eyyy beşi bir yerde dahil tüm oyuncular.  Boşuna uğraşıyorsunuz. Çünkü; Satsanız da satmasanız da, kaçsanız da kaçmasanız da DOĞRU PARTİ iktidarında hesap vermekten kurtulamayacaksınız. Devr-i sabık yaratılacak ve içimizdeki kurtlar yok edilecektir. DOĞRU PARTİ olarak tek hedefimiz kurucu değerler ışığında milletimizin rahat ve huzurunu temin etmektir.

Selam ve Saygılarımla

Cezmi Orkun
Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı
(Enerji, Tabii Kaynaklar ve Madencilik Politikaları Başkanı)

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN