Merkez İsmet Paşa İlkokulu Değerler Eğitiminde 'DÜRÜSTLÜK MANAVI' Açarak Fark Yarattı.

İlimiz Merkez İsmet Paşa İlkokulu Değerler Eğitiminde yaşanmadan kazanamayız diyerek, 'DÜRÜSTLÜK MANAVI' Açarak Fark Yarattı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

İlimiz Merkez İsmet Paşa İlkokulu Değerler Eğitiminde yaşanmadan kazanamayız diyerek, DÜRÜSTLÜK MANAVI’ İl Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Özgen ve EKG Derneği Başkanı Eğitim Müfettişi Metin Akgün’ün katılımıyla açıldı.

İlimiz Merkez İsmet Paşa İlkokulu Müdür Yrd. Keziban COŞKUN, ile Lütfiye GÖKMEN, Aynur AKGÜN, Caner İLHAN,   Erdem ERÇEL ve Göktem GÜRBÜZ’den oluşan Değerler Eğitimi Ekibi, sene başından itibaren uyguladıkları Değerler Eğitimini, farklı bir uygulamayla test etmek istediler.

Okul müdürü Mesut Karabulut’un açılış konuşmasında; İsmet Paşa İlkokulu Değerler Eğitimi ekibinin gerek kendi aralarında, gerek okul yönetimi ile yaptıkları istişare sürecinde; okul geneline dönük yapılan uygulama sürecinde, değerlerin salt sözel aktarımla kazandırılamayacağı, uygulama ile örtüşmesi gerektiği öngörüsüne dikkat çekti. Bu hassasiyetin, projenin maddi karşılığının da öğretmenler tarafından karşılan  ‘DÜRÜSTLÜK MANAVI’ açılışına dikkat çekti.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Metin ÖZGEN’in kurdale keserek yaptığı açılışta; bu uygulamanın Değerler Eğitiminden beklenen katkının artmasının, sürece mana derinliği kazandırmasının, zirvesi olacağına dikkat çektiği konuşmasında, sürecin, sonuç ekseninde takibi ve devamı açısından da önemine işaret etti. 

Projenin uygulama sonucunda beklenenden daha yüksek verim elde edilmesinin, öğrencilerin katılım saonrasında sınıflarında yapılan değerlendirmelerde, olumlu dönütlerin birey ve veli bazında memnuniyet uyandırması, projenin başarısı ve etkililiği açısından dikkat çektiği gözlendi.

Bu örnek uygulama ile fark yaratan İsmet Paşa İlkokulu Yöneticilerini ve hasseten Müdür Yrd. Keziban COŞKUN, ile Lütfiye GÖKMEN, Aynur AKGÜN, Caner İLHAN,   Erdem ERÇEL ve Göktem GÜRBÜZ öğretmenlerimizden oluşan "Değerler Eğitimi Ekibini" Harput Sancak Haber Sitemiz adına  en kalbi duygularla tebrik ediyor, “İyi ki varsınız” diyoruz
 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Zeynel Abidin BAŞARAN | 12 Ocak 2022 07:54

    Değerler yoksa her şey değersizdir. Çünkü madde olarak ortada hiç bir şey yoktur ve her şey, hiç bir şeydir. ŞEY' in de Tanrı katında hiç bir anlamı yoktur. Zeynel Abidin BAŞARAN

BUNLARA DA BAKIN