Milletvekili Çakır'dan BİMYAD Genel Merkez Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulunu tebrik etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulunu tebrik etti.
BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek internet medyasının sorun ve sıkıntılarını iletti. Başkan Apohan ” Bugün Genel Merkezimizde AK Parti Malatya Milletvekili Sayın Ahmet Çakır Beyefendiyi misafir ettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

İNTERNET MEDYA YASASININ BİRAN ÖNCE ÇIKMASI GEREKİYOR
Günümüz internet çağı. Medya sektöründe bu yeniliklere ve dijital alanda yerimizi alabilmek için 2015 yılında faaliyetine Genel Merkez statüsünde başlayan ve İnternet medyasının sorunlarını her platformda yukarılara taşıyan, çözüm önerileri için girişimlerde bulunan BİMYAD Malatya’da kuruluşunu gerçekleştirerek 2021 yılına kadar geldik.
Bu süreçte İller bazında şubeleşme çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Günümüz teknolojisi hızla ilerlediğinden bizlerde Dijital alanda İnternet gazeteciliğin alt zeminini oluşturmaya çalışıyoruz. İnternet haber sitelerimizle halkın haber alma görevini büyük bir çoğunlukla üzerimize almış bulunuyoruz.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi 2022 yılında bu yasanın acilen çıkarılmasından yanayız. Ancak geniş kapsamlı herkesi memnun edecek bir yasa olmalı. Mağduriyetler giderilmeli, İnternet medyası yasal statüye kavuşturulmalı.
Sizlerinde bizlerin sesi olarak bu yasanın çıkarılmasında mecliste sesimiz olmanızı istiyoruz. AK Parti Malatya Milletvekili Sayın Ahmet Çakır’a BİMYAD Genel merkezimize yaptığı nazik ziyaretinden dolayı Şahsım ve Yönetim Kurulum Adına teşekkür ediyorum.”

İNTERNET YASASININ ÇIKMASINDA BİZLERDE ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPACAĞIZ
Ak Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır” Genel Merkezi Malatya olan ve kuruluşundan beri takip ettiğimiz, medya sektörünün sorunlarını daima bizlere ileten BİMYAD Genel Başkanı Sayın Selim Apohan ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum.
Günümüz internet çağı. Elbette ki bizlerin üzerine düşen her konuda mecliste sizlerin sorun ve sıkıntılarını çözeceğiz. Dijitalleşme çağında medya sektörü de muhakkak yerini alacaktır. Sizlerin yaptığı girişimler mecliste karşılığını bulacak ve en kısa sürede resmi statü kazanabilmeniz için yasa çıkacaktır.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konuda talimatları var zaten. Çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Yakında meclise geldiğinde bizlerde üzerimize düşen konuda desteğimiz olacaktır. Sayın Başkan ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza başarılı çalışmalar diliyorum. “

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN