Milletvekili Demirbağ, Palu'da İncelemelerde Bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ve beraberindeki heyet, Palu ilçesinde yapımı tamamlanan yollarla, yapımı devam eden yatırımları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, hafta sonu temasları kapsamında Palu ilçesinde yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımları yerinde inceledi.

Milletvekili Demirbağ beraberindeki heyetle, ilk olarak Palu Kalekent Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Zülfü Demirbağ daha sonra Palu’da tamamlanan yol çalışmalarını inceledi.
Demirbağ, Palu Yeni ve Çarşı Mahalleleri, Hastane Caddesi, Hanımlar Sokağı, Çarşı Merkez ile lise yollarında tamamlanan çalışmaların ardından yenilenen yolların Palu’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Milletvekili Demirbağ ve beraberindeki heyet daha sonra, Palu Yeni Mahallede yapımı devam eden Spor Salonu ve Gençlik Merkezi inşa çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Son olarak AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Palu Esentepe Mahallesi'nde yapımı süren Camii ve Kur'an Kursu inşa çalışmalarını da inceledi.

Milletvekili Demirbağ yaptığı açıklamada; “Palu ilçemizde yapımı tamamlanan yollarımızı ve yapımı devam eden projelerimizi yerinde gördük. Öncelikle yollarımız Palu’muza yakışan şekilde olmuş. Palu’muza, Palulu hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Diğer projelerimiz de tamamlandıktan sonra Palu’muzda önemli yatırımlar hayata geçmiş olacak.” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN