Mükemmeliyetçiliğe Dair Yazılan 'Özgürlük Projesi' Raflarda Yerini Aldı

Hayatın içinden olan mükemmeliyetçilik kavramı birçok kişinin yaşamını etkiliyor. Mükemmeliyetçiliğe dair yazılan 'Özgürlük Projesi' Eğitmen, Yazar Feza Karakaş tarafından kaleme alındı ve Destek Yayınlarından çıkarak okuyucu ile buluştu.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Hayata dair olan birçok kavram gibi mükemmeliyetçilik de kişilerin yaşamını oldukça etkiliyor. Yazar Feza Karakaş bu eserinde kişilere mükemmel olmayanı kabul etme özgürlüğünü sunuyor. Mükemmeliyetçi düşünce kalıplarının farkına varılmasını sağlayarak okuyucuya yepyeni pencereler açıyor ve bu kalıplardan özgürleşmenin yolunu gösteriyor.

Özgürlük Projesi’nde Yazar Feza Karakaş bir sorgulama metodu olarak Byron Katie’nin The Work çalışma teknikleri ile birlikte çeşitli egzersizleri de kullanarak kişilerin davranışlarına sebep olan zihinlerindeki düşünceleri keşfetmesini ve bunlardan özgürleşmesini hedefliyor. Aynı konuda verdiği seminerler sonucunda katılımcıların paylaşımlarını da içeren kitap; hayatta benzer durumda olan farklı kişilerin tecrübelerinden de faydanılmasını sağlıyor. Özgürlük Projesi şimdi tüm kitap satış noktalarında.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN