Potanın Perileri Elazığ' da

19 – 24 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Türkiye Basketbol Federasyonu ve İl Özel İdaresi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün birlikte organize ettikleri ' Potanın Perileri Elazığ' da' adıyla düzenlenen ' Genç Kızlar Basketbol Türkiye Şampiyonasında ' İlimiz Fenerbahçe – Beşiktaş Derbisi' ne ev sahipliği yaptı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Yakup Kılıç Spor Salonunda başlayan karşılaşma Vali Murat Zorluoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, sporseverler ve çok sayıda taraftarın katılımıyla başladı.

Bu tür organizasyonların ilimize ayrı bir heyecan kattığını belirten Vali Murat Zorluoğlu; “Türkiye Basketbol Federasyonu Genç Kızlar Türkiye Şampiyonasının finalleri bu yıl ilimizde gerçekleştiriliyor. 16 tane güzide takım ilimizde bulunuyor. Güzel bir organizasyon başlamış oldu ve inşallah Pazar günü finallerle birlikte sona erecek. Ben bütün takımlara başarılar diliyorum ayrıca Basketbol Federasyonuna bu güzel organizasyonu ilimizde yaptığı için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra oynanan karşılaşma da Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe’ yi 62-55 ‘ lik skorla mağlup etmeyi başardı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN