'Selçuk'un golü hayatımı kurtardı'

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Eskişehirspor maçı sonrasında konuştu.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Eskişehirspor'u 2-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

İŞTE ALBAYRAK'IN SÖZLERİ...

"Bu maçı kazanacağız demiştik. Eskişehir bize şans getirdi. Diyarbakır BŞB, Eskişehir'i yenince gruptan lider çıkmıştık. Bu maç için de moral verdi. Şans bizden yanaydı. Son dakikada Selçuk'un attığı gol benim de hatatımı kurtardı. Çok mutluyum. Camiamıza hayırlı olsun. Önümüzdeki Balıkesir ve Konya maçına hazırlanacağız."

"BRUMA'NIN OYUNA GİRMESİ İLE..."

"Maçtan önce soyunma odasında da konuştuk. 4 yıldız Eskişehir'd galip gelemiyoruz. Bunun da baskısı vardı zeminin de baskısı vardı. Bruma'nın oyuna girmesiyle ataklarımızı daha rahat yaptık. Kötü oynadık ama 3 puan aldık. Camiamıza hayırlı olsun. Oyuncularımızı da kutluyoruz."

"SEYİRCİSİZ MAÇLARA KARŞIYIM"

"Gönül isterdi ki tribünler böyle olmasın. Taraftarlarımız gelsin bizi desteklesin. Tatsız tuzsuz bir şey oldu. Ben bu seyircisis maçlara karşıyım. Para cezasına mı dönsün ne olsun bilmiyorum ama seyircisiz maç olmasın"

TRABZONSPOR BAŞKANI'NIN HAKEMİ ARAMASI...

"Başkanla (Mesut Hoşcan) yan yana oturduk. Bazen sinirli anlarımda ayağa kalktım. O da bir ara fırladı gitti. Ben Trabzonspor Başkanı'nın telefon konuşmasına yorum yapmam doğru olmaz. Başka kulüple dalaşmak için seçilmedik biz. Yorum yapmam doğru olmaz."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN