SPOR HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ MEHMET BAYKAN ELAZIĞ'DA

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor Kulüpleri Daire Başkanı Ercan Yıldız ve beraberindekiler Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı tesisler ve bir dizi ziyaret kapsamında ilimize geldi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

İlk olarak Çok Amaçlı Spor Merkezinde düzenlenen Güreş İl Seçmelerinde sporcularla bir araya gelen BAYKAN, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Ceza ve Tevfik Evleri İş Yurtlarınca imal edilen ürünlerin yapıldığı Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ Stadyumu, Yakup Kılıç Spor Salonunda gerçekleştirilen Adalet Personeli 100. Yıl etkinlikleri, ASKF Başkanlığı, Elazığ Valiliği ve 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonun da 3 disiplinde yapılan Tırmanma Duvarı ve Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü Kadınlar Hentbol 2. Lig temsilcimiz olan Hentbol takımımız ile bir araya geldi.

Gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında bir çok ziyaret gerçekleştiren BAYKAN ve beraberindekiler, İl Müdürü EREN’e teşekkür ederek şehirden ayrıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan ve beraberindekilere alakalarından dolayı teşekkür ediyor. Kısa süre içerisinde bir çok program gerçekleştirildi. Sporcularımızla bir araya geldik, İş Yurtlarında yapılan çalışmaları yerinde gördük, Şehrimizin en büyük spor yatırımı olan Elazığ Stadyumunda incelemelerde bulunduk, yine Yakup Kılıç Spor Salonunda gerçekleştirilen Adalet Personeli 100. Yıl etkinlikleri kapsamında futsal turnuvasına katıldık, Elazığ Belediye Başkanımızı, Elazığ Valimizi ve ASKF Başkanımızı ziyaret ederek programımızı tamamladık. Yoğun geçen sürede bir çok sporcumuzla, personelimizle ilgilenen şehrimizin spor dinamizmi, yatırımlar ve yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Bu vesileyle şehrimiz de ağırladığımız Spor Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan’a, Spor Kulüpleri Daire Başkanımız Sayın Ercan Yıldız ve beraberindekilere alakaları ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz, ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN