TÜRK OCAKLARI GENEL MERKEZİNDEN 23 NİSAN MESAJI

TBMM'NİN AÇILIŞININ 95. YILI KUTLU OLSUN Millî iradenin, milletin azim ve kararının tecelligâhı olan gazi Meclisimizin açılışının 95. Yılını kutluyoruz. Bugün de, içeriden ve dışarıdan çeşitli tehditlerle karşı karşıya bulunan Türklüğün yegâne dayanağı millî tarih ve millî şuurla yoğrulmuş millî iradedir. Türk milletini zor zamanda sınamaya kalkanların hüsrana uğradığını tarih defalarca yazdı. Çanakkale ve Milli Mücadele bunun örneklerinden sadece ikisidir. Uğradığı zulüm ve acıları yaygara koparmadan, vakur bir şekilde yaşayan büyük milletimize iftiralar atanlara bu gerçeği hatırlatırız. Büyük Türk milletinin kurulan tuzakları bir kez daha bozacağına, Türk-İslâm âlemine yeniden önder olmak için iradesini güçlü bir şekilde ortaya koyacağına inancımız tamdır. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Millî Mücadele kahramanlarını saygı ve tazimle, bu vatanı kanlarıyla sulayan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

TBMM’NİN AÇILIŞININ 95. YILI KUTLU OLSUN

 

Millî iradenin, milletin azim ve kararının tecelligâhı olan gazi Meclisimizin açılışının 95. Yılını kutluyoruz. Bugün de, içeriden ve dışarıdan çeşitli tehditlerle karşı karşıya bulunan Türklüğün yegâne dayanağı millî tarih ve millî şuurla yoğrulmuş millî iradedir.  Türk milletini zor zamanda sınamaya kalkanların hüsrana uğradığını tarih defalarca yazdı. Çanakkale ve Milli Mücadele  bunun  örneklerinden sadece ikisidir. Uğradığı zulüm ve acıları yaygara koparmadan,  vakur bir şekilde yaşayan büyük milletimize iftiralar atanlara bu gerçeği hatırlatırız. Büyük Türk milletinin  kurulan tuzakları bir kez daha bozacağına, Türk-İslâm âlemine yeniden önder olmak için iradesini güçlü bir şekilde ortaya koyacağına inancımız tamdır.

 

Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Millî Mücadele kahramanlarını saygı ve tazimle, bu vatanı kanlarıyla sulayan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN