Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası Keban'da Yapıldı

Türkiye Motosiklet Federasyonunun düzenlediği Elazığ Su ve Motorları Festivali, Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası Elazığ Valiliği, Elazığ Belediye Başkanlığı, Keban Kaymakamlığı, Keban Belediye Başkanlığı, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün katkılarıyla Keban'da yapıldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Festivale Vali Yardımcısı Zekeriya Göker, Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın, İl Jandarma Komutanı Sefer Resuloğlu, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Resul Şahin, İlçe Belediye Başkanı Fethiye ATLI, protokol üyeleri ile Elazığ, Malatya, Erzincan ve Diyarbakır motorcu spor kulüplerinin yanı sıra vatandaşlar ile çok sayıda çocuklar katıldı.

Keban İlçesi Keban Baraj Gölü koruluk alanında başlayan Elazığ Su ve Motorları Festivali, Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonasının ilk gününde festival, sosyal sorumluk kapsamında tırmanma duvarı, canlı langırt ve sumo güreşleri düzenlendi.

Keban Barajı koruluk alanında başlayan Elazığ Su ve Motorları Festivali, Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonasının 2. etabına Türkiye’den 19 Erkek 4 bayan olmak üzere 23 sporcu, 17 su sporu aracıyla katıldı.

İki gün süren festivalin ikinci gününde  Su Jeti, Flyboard şampiyonasında yarışmalar düzenlenerek dereceye giren sporculara ödüllerini Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın ve protokol üyeleri tarafından verildikten sonra konser ve çeşitli eğlencelerle festival tamamlandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN