Ülkü Ocaklarından 'BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ' İsimli Resim Sergisi Açtı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in Aziz hatırası için bugün Soykan Parkı'nda resim sergisi düzenledi.Sergi programında Yasin-i Şerif okutulup, vatandaşlara iftarlık hurma ikramında bulunuldu.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in Aziz hatırası için bugün Soykan Parkı’nda resim sergisi düzenledi.Sergi programında Yasin-i Şerif okutulup, vatandaşlara iftarlık hurma ikramında bulunuldu.

4 Nisan 1997 tarihinde ebediyete irtihal eden, Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in lideri Başbuğ Alparslan Türkeş’in aziz hatırasına ithafen, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı tarafından Soykan Parkı’nda düzenlenen “Başbuğ Alparslan Türkeş Resim Sergisi” Malatya halkının büyük bir katılımı ile gerçekleşti. Başbuğ Alparslan Türkeş’in sevgilerini yüreklerinde taşıyan binlerce Malatyalı ülkü sevdalısı, Alparslan Türkeş’in yüreklerde halen ilk günkü sevgi ile yaşadığını hatırlatmış oldu.Her resimin hatıralarda binlerce anıyı canlandırdığı sergi ile alakalı olarak Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül şu açıklamalarda bulundu: “Beşeri hayattan ebedi hayata irtihal eden, ancak beşeri hayatta bıraktığı izlerle de halen milyonlarca Bozkurt ve Asena evladı olan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in aziz hatırasına ithafen gerçekleştirdiğimiz resim sergimiz, vatandaşlarımız tarafından büyük teveccühlere mazhar oldu. Bu sergi ile binlerce Malatyalı hemşehrimiz ve gönüldaşlarımız bizlere hatırlattı ki, ölecek tek bir şey varsa o da tenlerdir; Başbuğlar, davalar, bırakılan müktesebatlar, yetiştirilen Bozkurt ve Asenalar ölümsüzdür ve ölmeyeceklerdir. Dokuz Işık’ın yolumuzu aydınlattığı şuur ile her ahval ve şerait altında Başbuğumuzun aziz hatırasını yaşatmayı sürdürecek ve Başbuğumuzun ideallerini yaşatmaya ve daha da ileri taşımaya devam edeceğiz.Ahde Vefa İçin Varolsun Ülkü Ocakları” dedi.

Sergi programına MHP Milletvekili M.Fendoğlu, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP MYK Üyeleri, MHP Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe Başkanları,MHP Belediye Meclis Üyeleri, Türk Eğitim Sen , Türk Orman Sen, Türkav,Türk Ocakları İl Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN