Vali Baruş Adliye Binasındaki Yeşilay Standını İnceledi

Vali Aydın Baruş, adliye binasında Malatya Yeşilay Şubesince açılan standı gezerek Yeşilay Şube Başkanı Burak Ata'dan bilgiler aldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

Vali Aydın Baruş, adliye binasında Malatya Yeşilay Şubesince açılan standı gezerek Yeşilay Şube Başkanı Burak Ata’dan bilgiler aldı. 
Alkol, Sigara, Kumar, Madde Bağımlılığı ve Teknoloji Bağımlılığına dikkat çekmek ve insanları bilgilendirmek amacıyla standı açtıklarını belirten Şube Başkanı Burak Ata, Yeşilay ve YEDAM’ı tanıtarak insanları bilgilendirmek, bilinçlendirmek istediklerini, bu sebeple çeşitli dokümanlar ve broşürler hazırladıklarını ifade ettiler. Özellikle adliye binasında stant açmalarının nedeninin ise çeşitli bağımlılıklar nedeniyle bir şekilde suça sürüklenmiş gençleri ve suça karışmış vatandaşları bağımlılık konusunda bilgilendirmek olduğunu söylediler. 
Vali Aydın Baruş ise toplumumuzun dinamiklerini alt üst eden, ailelerin huzurunu, birlikteliğini engelleyen bağımlılıkların engellenmesi, çözüm yolları geliştirilmesi ve bağımlılıklarla mücadele kapsamında Yeşilay ve YEDAM’ın çok önemli bir role sahip olduğunu söyleyerek Yeşilay Malatya Şube Başkanı nezdinde tüm üyelere teşekkür etti ve başarılar diledi.
Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran ve Baro Başkanı Onur Demez de stant incelemesinde Vali Baruş’a eşlik ettiler.

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN