AÇIKKAPI'dan 6-7 Ekim Mesajı: Yapılan Hainlikleri Unutmadık, Unutmayacağız !

6-7 Ekim 2014'te Aynularab (Kobani) bahanesiyle terör örgütü YPG/PKK yandaşlarının gerçekleştirdiği saldırıların üzerinden 9 yıl geçti. Bu olaylarda 2 polisimiz şehit oldu, 35 vatandaşımız yaşamını yitirdi. Doğu ve Güneydoğu'da masum insanların evleri, okullar, iş yerleri ve kamu binaları terörün hedefi oldu.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Terör olaylarının 9. Yıl dönümü  vesilesiyle basın açıklaması yapan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder AÇIKKAPI, ne bu olaylarda şehit olan polislerimizi , ne kurban eti dağıtmak için çıktığı evinden vahşice katledilerek şehit edilen Yasin Börü ve arkadaşlarını, ne de diğer acıları unutmayacaklarını , yapılan hainliğin de asla unutulmayacağını söyledi.

Elazığ Milletvekili Ejder AÇIKKAPI'nın açıklamasında şu ifadeler yer aldı : Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden bu hain saldırıları üzerinden ne kadar süre geçerse geçsin  lanetliyorum. Milletimizi bölmeye, parçalamaya çalışanlar bilsinler ki; karşılarında dimdik duran bir Elazığ , bir millet, bir devlet var.Diyarbakır'da, Kurban Bayramı sırasında ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatan Yasin Börü ve arkadaşlarına yapılan vahşeti unutmadık, unutmayacağız.  Şehit edilen polislerimizi unutmadık , unutmayacağız.Bu millet, terörle mücadelesini kararlılıkla sürdürecek. Ne pahasına olursa olsun, bu ülkeyi bölmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Biz birlikte Türkiye'yiz, birlikte güçlüyüz! Bu vesileyle 15 Temmuz hain darbe girişiminde , terörle mücadelede , kurtuluş mücadelesinde vatan, millet , bayrak uğruna şehadet şerbetini gözünü kırpmadan içen tüm kahramanlarımızı rahmetle, minnetle anıyoruz." dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN