Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Mobil Fotoğraf Yarışmasında Son Bir Hafta!

Türkiye’nin ilk mobil fotoğraf yarışması olan Türkiye Mobil Fotoğraf Ödülleri için başvurular 22 Mart 2024’e kadar devam ediyor.

Geleneksel Ramazan Etkinliklerine Elazığlılardan Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında, sahne alan Konya Tasavvuf Musikisi Korosu ve Sema Mukabelesi tarafından muhteşem bir konser verildi ve sema gösterisi yapıldı.

Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Konya Tasavvuf Musikisi Korosu ve Sema Mukabelesi Sahne Alacak

Elazığ Belediyesi’nin birlik ve beraberliği güçlendiren, şehrin maneviyatını destekleyen Ramazan programında Konya Tasavvuf Musikisi Korosu ve Sema Mukabelesi sahne alacak.

Minikler Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Doyasıya Eğlendi

Elazığ Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında miniklere yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerle çocukların eğlenceli bir Ramazan akşamı yaşamalarını sağladı.

Elazığ Belediyesi’nden Çocuklara Ramazan Müjdesi

Elazığ Belediyesi çocuklar için her gün 17.00-23.00 saatleri arası birbirinden renkli etkinliklerle keyifli zaman geçirerek, doyasıya eğlenecekleri Ramazan programı hazırladı.

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Başlıyor

Elazığ Belediyesi Ramazan ayının manevi iklimini geniş kitlelerle buluşturacağı geleneksel Ramazan ayı etkinlikleri, 11 Mart Pazartesi günü(yarın), Dünya Kur’an-ı Kerim Okuma Birincisi Hafız Mehmet Bilir’in muhteşem tilaveti ve Elazığ Belediyesi Tasavvuf Korosu dinletisiyle başlıyor.

Elazığlı Eğitimci-Yazar Adnan AYDIN'dan Yeni Kitap

Elazığlı eğitimci-yazar Adnan AYDIN birinci kitabı Sessiz Çığlık Yemen-Uzaktaki Umutlar'dan sonra, “Mum Işığında Tükenen Hayatlar” adlı 3. Romanı yayınlandı.

Necati Kanter’in Yeni Kitabı ‘Kopuk’ Yayınlandı

Öykü türünde eserler vermeye devam eden Necati Kanter’in yeni kitabı ‘Kopuk’ adıyla Kesit Yayınları tarafından yayınlandı.

Minikler Okula, Ata Tohumları Seraya

Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü Ekipleri, ‘Minikler Okula, Ata Tohumları Seraya’ Projesi kapsamında ilçedeki okullarda öğrencilere yönelik tarımsal eğitimlerine hız verdi.

Aşkı En Tutkulu Yaşayan Dizi Çifti Seçildi!

Türkiye’nin en büyük soru cevap sitesi olan, topluluk platformu KızlarSoruyor, günlük dizilerle ilgili hazırladığımız ankette topluluğuna ‘Aşkı En Tutkulu Yaşayan Dizi Çifti Hangisi?’ diye sordu.

Elazığ Belediyesi'nden Tiyatro Etkinliği

Elazığ Belediyesi tarafından, İsrail’in Filistinlilere yönelik işlediği insanlık suçları, Filistin halkının verdiği mücadele ve sergilediği iradeyi konu alan “Gün Doğmadan” isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.

En Merakla Beklenen Yeni Dizi Hangisi?

KızlarSoruyor, televizyon dünyasının en merakla beklenen yeni dizisini belirlemek için topluluk üyelerine bir anket düzenledi. Toplamda 5 bini aşkın kullanıcının katıldığı ankette, Kanal D'nin iki yeni yapımı büyük bir başarı elde ederek oyların q'ini kazandı.

Şampiyondan Elazığ’a Mesaj Var!

TRT’de yayınlanan Sen Türkülerini Söyle programına katılan Elazığlı Sanatçı Ömer Ahmet Turhan, performansıyla göz doldurarak şampiyon oldu.

Demet Özdemir ve Engin Akyürek Yılın En İyi Dizi Çifti Seçildi

KızlarSoruyor YılınEnleri anketlerinde Yılın En İyi Dizi Çifti seçilen Demet Özdemir ve Engin Akyürek'ten ödüllü paylaşım geldi!

8. KızlarSoruyor Yılın Enleri Anketlerinin Kazananları Belli Oldu!

Kullanıcıların hayata dair her konuda birbirleriyle samimiyetle bir araya geldiği bir sosyal etkileşim ve topluluk platformuna sahip soru cevap sitesi olan KızlarSoruyor tarafından hazırlanan, magazin dünyasının en çok beklenen anketlerinde sonuçlar açıklandı.

TELMİH’TEN TEŞEKKÜR

Telmih Kitap Koordinatörü Talat ÖZER Gerçekleşen 4. Elazığ Kitap Fuarı Sonrasında Açıklamalarda Bulundu.

Bedri Yücel’in İlk Kitabı ‘GINDIRLANİK GİDİK’ Çıktı

Yazar Bedri Yücel’in mizahi bir dil ile kaleme aldığı yeni kitabı çıktı. kitap yakın zaman tüm kitap evlerinden temin edilebilecek.

Artweeks Akaretler: Sanat Dolu İki Hafta!

Bilgili Holding tarafından düzenlenen 8. Artweeks Akaretler, sanat tutkunlarını bir araya getirmek için hazırlanıyor. 3 Kasım ile 16 Kasım arasında gerçekleşecek etkinlik, Dirimart, Pilevneli, PG Art Gallery, Anna Laudel, X-İst, MERKUR Galeri, Galeri Siyah Beyaz, Öktem Aykut, Ferda Art Platform, Martch, İyilik İçin Sanat, Galeri Nev İstanbul, Galeri Bosfor, Taksim Sanat, Doğançay Müzesi, Şerife Bilgili Ercantürk, Mine Sanat Galerisi, Muse Contemporary, One Arc Gallery, Gallery Kairos, Cengiz Yatağan gibi Türkiye'nin önde gelen galerilerini ve sanatçılarını Akaretler Sıraevler'de ağırlayacak.

'Sen Türkülerini Söyle'de Elazığ Rüzgârı Esti

TRT Ekranlarında yayınlanan Sen Türkülerini Söyle programında katılan Elazığlı genç sanatçı Ömer Ahmet Turan söylediği birbirinden güzel türkülerle jürinin takdirini kazanıyor.

Toplam 618 haber.