Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Başlıyor

Elazığ Belediyesi Ramazan ayının manevi iklimini geniş kitlelerle buluşturacağı geleneksel Ramazan ayı etkinlikleri, 11 Mart Pazartesi günü(yarın), Dünya Kur'an-ı Kerim Okuma Birincisi Hafız Mehmet Bilir'in muhteşem tilaveti ve Elazığ Belediyesi Tasavvuf Korosu dinletisiyle başlıyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde her akşam 20.30’da başlayacak programlarda, ulusal düzeyde milyonların beğenisini kazanmış sanatçıların dinletileri ve değerli isimlerin katılacağı söyleşi programları düzenlenecek.
Elazığ Belediyesi, 11 Mart’ta başlayacak Ramazan ayının manevi atmosferini Elazığlıların gönüllerince yaşamalarına katkı sağlamak için dopdolu bir içeriğe sahip etkinlik programı hazırladı. 
Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde on bir ayın sultanı Ramazan ayı süresince düzenlenecek etkinliklerin ilk gününde Dünya Kur’an-ı Kerim Okuma Birincisi Hafız Mehmet Bilir’in muhteşem tilaveti ile gönüllere hitap edecek. Ayrıca Elazığ Belediyesi Tasavvuf Korosu da konuklara muhteşem bir dinleti sunacak.
RAMAZAN ETKİNLİKLERİNİN KONUKLARI 
Elazığ Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında; Abdurrahman Önül, Eşref Ziya Terzi, Mustafa Cihat, Grup Tillo, Sedat Uçan, Adile Kurt Karatepe, Ömer Ahmet Turhan, Ömer Karaoğlu, Yücel Arzen ve Esat Kabaklı dinleti programlarıyla Elazığlılarla buluşacak. 
Konya Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf Musiki Korosu, Elazığ Belediyesi Musiki Topluluğu, Elazığ Belediyesi Gönüllü Halk Korosunun da Elazığlıların Ramazan coşkusuna ortak olacak programlar kapsamında edebiyat dünyamızın kıymetli ismi Hayati İnanç ve ünlü tarihçi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil de söyleşi programlarıyla Elazığlılarla bir araya gelecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN