Elazığ

Elazığ Haberleri

Başkan Şerifoğulları; Bu İki Eserimizi De Elazığ’ımıza Kazandıracak Olmanın Heyecanını Yaşıyoruz

Toplumun her kesimine spor yapabilme olanağı sağlamak amacıyla spor yatırımlarına yoğun bir şekilde devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, geleceğin sporcularının da yetişebileceği donanıma sahip olacak şekilde inşa çalışmaları süren Spor ve Yaşam Kompleksi ve Spor Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Elazığ Belediyesi’nden Dolandırıcılara Karşı Uyarı

Elazığ Belediyesi, Belediye Başkan Yardımcılarının isimlerini kullanarak dolandırıcılık girişiminde bulunan art niyetli kişilere karşı vatandaşları uyardı.

Elazığ Belediyesi’nden Vatandaşlara Aşure İkramı

Elazığ Belediyesi, Muharrem ayının bereketini aşure ikramında bulunarak vatandaşlar ile paylaştı.

Başkan Şerifoğulları, Elazığ’a “Doğu Park”I Kazandıracak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Sanayi Mahallesi’nde bulunan eski şehirler arası otobüs terminalinin yer aldığı alanda hayata geçirilecek ve bölgeye değer kazandıracak olan Doğu Park alanında incelemelerde bulundu.

Elazığ Başkan Şerifoğulları; Yeni Bağlantı Yolları İle Şehrimizin Ulaşımını Rahatlatıyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Yahya Kemal Beyatlı Caddesi’ni Alparslan Türkeş Bulvarı'na bağlayacak olan yeni bağlantı yolunun yapılacağı alanlarda incelemelerde bulundu.

Elazığ Belediyesi Ücretsiz “Kpss Son Tekrar Kampı”Na Yoğun Katılım Sağlandı

Elazığ Belediyesi’nin “Gelecek Sensin” projesi kapsamında düzenlediği KPSS Son Tekrar Kampı yoğun ilgi gördü.

Elazığ Belediyesi Çalışanlarına “İletişim Ve Beşeri İlişkiler” Semineri Verildi

Elazığ Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye personeline yönelik, “İletişim ve Beşeri İlişkiler” konusunda eğitim ve bilgilendirme semineri düzenlendi.

Başkan Şerifoğulları, İncelemelerine Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Akpınar, Sarayatik ve Çarşı Mahalleleri başta olmak üzere çevre mahallelerin de yararlanacağı ve bölgeye nefes olan Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı’nda incelemelerde bulundu.

E-Devlet ve Web-Tapu Üzerinden Tapularının Takibini Yapabilecek

Yeni Mahalle ve Zafran Mahallesi’nin yıllardan beri çözüm bekleyen bölgelerinde imar ve şuyulandırma problemini Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın çözüme kavuşturmasının ardından vatandaşların tapu işlemi tamamlandı.

Yıllardır Devam Eden Sorunu, Başkan Şerifoğulları Çözüme Kavuşturdu

“Her mahalleye eşit ve adil hizmet.” anlayışıyla sürdürdüğü eser ve gönül belediyeciliğinin yanı sıra insanı merkeze alan çözüm odaklı çalışmalarına ara vermeden devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yıllardır devam eden Yeni Mahalle ve Zafran Mahallesi’nin imar ve şuyulandırma sorununu çözüme kavuşturdu.

Başkan Şerifoğulları, Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; planlanan, devam eden ve tamamlanan çalışmaları yerinde görmek ve gelinen aşamaya ilişkin bilgi almak üzere Yeni Mahalle ve Zafran Mahallesi’nde bir dizi incelemede bulundu.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, “ELAZIĞ BELEDİYESPOR KULÜBÜMÜZÜN SPORCUSU GİZEM ÖZER’İN, PARİS’TEN MADALYA İLE DÖNECEĞİNE İNANIYORUZ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi ve ilimizi temsil edecek olan Milli Boksör ve Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcusu Gizem Özer’e, Paris yolculuğu öncesinde moral ziyaretinde bulundu. Her zaman spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Şerifoğulları; “Olimpiyatlarda ilimizi ve ülkemizi temsil edecek olan Gizem Özer’in başarılı olacağına, Paris’ten madalya ile dönerek bayrağımızı göklere çektireceğine inanıyoruz.” dedi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ SOSYALHANE'DE ÜRETİLEN ÜRÜNLERİN YER ALDIĞI SERGİ TÖRENLE AÇILDI

Elazığ Belediyesi himayesinde, Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Elazığ Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde, Güneykent Sosyal Yaşam Merkezi’nde (Sosyalhane) giyim ve el sanatları yıl sonu sergisinin açılışı törenle yapıldı.

Fırat Üniversitesinde Binlerce Öğrenci Mezun Oldu

Fırat Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Fakülte ve Yüksekokul mezunları düzenlenen mezuniyet töreniyle coşkuyla uğurlandı.

Milletvekili Ejder Açıkkapı'dan Elazığ'daki İşçilere TBMM'den Destek

İşçi ve emekçilerin her daim yanında olduklarını, olmaya devam edeceklerini söyleyen Açıkkapı, firmayı işçilerin taleplerine duyarsız kalmamaya davet etti.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ SATRANÇ VE NEY KURSLARI

Elazığ Belediyesi, vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli yaş gruplarında yaz kursları düzenlemeye devam ediyor.

Elazığ’a Yağmur Yağacak!

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, Elazığ başta olmak üzere Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz bölgeleri için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Elazığ’a Atanan Hakim Ve Savcılar

Resmi Gazete’de Hakim ve Cumhuriyet Savcılarının, Hakimler ve Savcılar kanunu gereğince atama kararları yayımlandı. Buna göre Elazığ’a atanan ve Elazığ’dan başka illere atanan hakim ve Cumhuriyet Savcıları belli oldu.

Milletvekili Açıkkapı'dan Elazığlı Gençlere 'Yaz Okulları' Çağrısı

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Grup Yönetim Kurulu üyesi Ejder Açıkkapı, tüm çocuk ve gençleri Elazığ'da açılışı gerçekleşecek Yaz Okullarına davet etti.

Toplam 2933 haber.