Elazığ

Elazığ Haberleri

ELAZIĞ BELEDİYESİ, KONUT, İŞ YERİ VE ARSA İHALESİ GERÇEKLEŞTİRECEK

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait 40 adet konut, 16 adet iş yeri ve 10 adet arsanın açık arttırma suretiyle 7, 8 ve 9 Mayıs tarihlerinde satışı gerçekleştirilecek.

Elazığ Belediyesi; Konut, İş Yeri Ve Arsa İhalesi Gerçekleştirecek

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait 40 adet konut, 16 adet iş yeri ve 10 adet arsanın açık artırma suretiyle 7, 8 ve 9 Mayıs tarihlerinde ihale düzenlenerek satışı gerçekleştirilecek.

Ejder Açıkkapı, Karayolları Bölge Müdürleri Toplantısı Sonrası Değerlendirmelerde Bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili , TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımıyla gerçekleşen Karayolları Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen Karayolları Bölge Müdürleri toplantısının ardından değerlendirmelerde bulundu.

ELAZIĞ BELEDİYESİ EKİPLERİ, KALDIRIM İŞGALİNE GEÇİT VERMİYOR

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde vatandaşların mağdur olmaması için kaldırımları işgal eden esnafa yönelik denetim gerçekleştirildi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN LARVA İLE MÜCADELE

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilkbahar aylarının gelmesiyle birlikte halk sağlığının korunması amacıyla kent genelinde larva ile mücadele çalışmalarına yoğunluk verdi.

MÜSİAD’da Gündem Dış Ticaret

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısının bu hafta ki konuğu; Fırat Üniversitesi Dış Ticaret Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zülfükar Aytaç Kişman oldu.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI DR. ENES EMİNOĞLU’NU AĞIRLADI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bir dizi temasta bulunmak üzere Elazığ’a gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu’nu Elazığ Belediyesi’nde ağırladı.

Başkan GÜRKAN’dan Kovancılar Esnafına Ziyaret

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, Kovancılar ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Ejder Açıkkapı Müjdeledi: İlk Turistik Sefer Başlıyor!

Elazığ'a değer katacak turistik seferlerden ilki bugün gerçekleşiyor. Ankara Diyarbakır Turistik seferi bugün saat 15.55'de Ankara'dan başlıyor. Her Cuma günü Ankara'dan, Her Pazar günü ise Diyarbakır'dan yola çıkacak turistik seferler, Türkiye'nin doğal ve kültürel güzelliklerinin görülmesine imkan tanıyacak. Diyarbakır-Ankara güzergahında Elazığ Yolçatı'nın da duraklar içerisinde yer aldığı Turistik sefere ilişkin AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı açıklamalarda bulundu.

Empati Parkuru Elazığ Hipodromu’nda Açıldı

Engelli bireylerin karşılaştıkları zorluklara yönelik farkındalık yaratmak amacıyla Elazığ Hipodromu’nda hayata geçirilen Empati Parkuru, 17 Nisan Çarşamba günü saat 14.30’da açıldı.

Sağlık Haksen Genel Başkanı Murat Özekinci İlk Ziyaretini Elazığ'a Yaptı

Geçtiğimiz ay genel kurulu gerçekleşen ve genel başkanlığa seçilen Murat Özekinci seçim sonrası ilk ziyaretini Elazığ'a gerçekleştirdi.

Ejder Açıkkapı: Kendi İşini Kurmak İsteyen Engellilere Hibe Destekleri 400 Bin Liraya Yükseltildi

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, kendi işini kurmak isteyen engellilere hibe desteklerinin 150 bin liradan 400 bin liraya yükseltildiğini, başvuruların e-Devlet üzerinden 7 Haziran 2024 tarihine kadar gerçekleştirileceğini açıkladı.

Üst Üste Beşinci Kez Listeye Girdi

Prof. Dr. Yasemin Açık ‘Kadın Kurucular 100’ listesinde 9. sıraya yükseldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı’dan Turistik Seferler Konusunda Önemli Çağrı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, 17 Nisan’da başlaması planlanan fakat Mayıs sonuna ertelenen Turistik sefere ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları, Belediye Personeli İle Bayramlaştı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı dolayısı ile belediye personelleri ile bayramlaştı. Başkan Şerifoğulları, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personellerinin katıldığı bayramlaşma programında birlik ve beraberlik mesajı vererek “Biz bir aileyiz.” vurgusunda bulundu.

Elazığ’da Randevuya Gitmeyen Yandı

1 yılda 20 milyon hastanın randevu alıp muayeneye gitmediği Fransa’da yeni uygulamayla 24 saat önceden randevusunu iptal etmeyenler yaklaşık 175 TL bedelinde ödeme yapacak.

Balıkçılar Sezonu Kapatıyor

15 Nisan başlayacak olan av yasağı ile balıkçılar sezona veda edecek. Elazığ’daki balıkçı esnafları sezonun pek iyi geçmediğini söyledi.

KARAGÖZ VE HACİVAT RAMAZAN AKŞAMLARININ TADI OLDU

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nin son gününde Ramazan’ın geleneksel eğlencesi haline gelen Karagöz ile Hacivat orta oyunu sahne aldı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ

Elazığ Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince vatandaşların, daha rahat ve huzurlu bir bayram geçirmelerine katkı sunmak ve ulaşımlarını sorunsuz bir şekilde sağlamak amacıyla ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

Toplam 2834 haber.