Eğitim

Eğitim Haberleri

Ücretsiz Kpss Son Tekrar Kampı Başladı

Alanında uzman eğitimciler tarafından gerçekleştirilen Elazığ Belediyesi Ücretsiz KPSS Son Tekrar Kampı başladı.

Sabancı Ünv. Girişimi Euronova, Otomotiv Dünyasının Liderlerinden Büyük Yatırım Aldı

Sabancı Üniversitesi Inovent ortaklığı ile Malzeme Bilimi ve Nanomühendislik programı öğretim üyesi Burcu Saner Okan tarafından kurulan Euronova İleri Nesil Sürdürülebilir Plastik Malzemeler Şirketi, kendi alanında büyük bir yatırım alarak bir ilke imza attı.

İstanbul SMD Staj Programı Mimarlık Öğrencilerine Staj Desteğini Devam Ettiriyor!

İSTANBUL SERBEST MİMARLAR DERNEĞİ Depremden Etkilenen Ve İhtiyaç Sahibi Mimarlık Öğrencilerine Staj Desteğini Devam Ettiriyor!

Ne Malatya, Ne Elazığ, Ne de Diyarbakır Var! Listeyi Gören Şaştı Kaldı!

Elazığlı’nın eğitimdeki başarısı şaşırttı. MEB’in açıkladığı 2024 LGS sonuçlarına göre Elazığ ve çevre illeri, eğitimde sınıfta kalması şaşkınlık yarattı.

Fırat Üniversitesi Personel Alacak

Fırat Üniversitesi, akademik kadrosunu genişletmek üzere kadrosuna katacağı Öğretim Üyesi alımı Resmi Gazetede yayımlandı…

OPET, Milas’ın Çökertme Köyü’nü de Yeni Bir Çehreye Kavuşturdu

OPET, Doğaya Saygı Projesi Kapsamında Çökertme Köyü’ndeki Çalışmalarını Tamamladı

Heyecanla Beklenen Gün Geldi: Sonuçlar Yarın

Elazığ’da binlerce öğrenciyi ilgilendiren Liseler Geçiş Sistemi(LGS) sonuçları yarın açıklanacak.

El Sanatları ve Giyim Ürünleri Sergisi Açıldı

El Sanatları ve giyim ürünleri yılsonu sergisi yoğun ilgi gördü.

ÇEKÜL Kültür Elçileri, ‘Balıkesir Kentimin Öyküsü Eğitim Programı’ Başarıyla Sona Erdi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle başlatılan “ÇEKÜL Kültür Elçileri, Balıkesir Kentimin Öyküsü Eğitim Programı” başarıyla tamamlandı. Program kapsamında, Edremit ilçesindeki 16farklı okuldan 23 öğretmen, 634 öğrenciye doğa, kültür ve insan arasındaki vazgeçilmez ilişkiyi keşfettirdi.

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği Depremden Etkilenen Mimarlık Öğrencilerine Staj Desteğinie Devam Ediyor

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği Depremden Etkilenen Ve İhtiyaç Sahibi Mimarlık Öğrencilerine Staj Desteğini Bu Yaz Da Devam Ettiriyor!

Kovancılar İlçemiz Münazara Yarışmasında ‘Söyleyecek Çok Sözümüz Var’ Dedi

Kovancılar İlçemizde ‘Söyleyecek Çok Sözümüz Var’ isimli Münazara Yarışması 19 ortaokul ve 6 lisenin katılımıyla 1 aylık zorlu süreç sonunda tamamlandı.

Açıkkapı: Elazığ’dan YKS Birincileri Bekliyoruz

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Elazığ’da meydana gelen 9 kişinin yaralandığı trafik kazasına, hafta sonu gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavına, Elazığ Maden’deki son duruma ve DEM partinin Genel Kuruldaki eylemlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Köşe Yazarımız Şerif BUDAK Kanal 23'e Konuk Oldu

Köşe Yazarımız, Emekli Eğitim Müfettişi Şerif BUDAK, Kanal 23'de 'Melisa İle Yaşama Dair' Programına canlı yayın konuğu oldu.

Elazığ’da Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında yılsonu sergisi açılışı ve kan bağışı kampanyası düzenlendi.

MEB Uyardı!

MEB, yaz tatiline yaklaşırken okullarda düzenlenecek mezuniyet günü etkinlikleriyle ilgili önemli bir karar aldı.

Okulların Açılacağı Tarih Netlik Kazandı

MEB tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılı akademik takvimi açıklandı. Yeni eğitim öğretim yılında okulların açılacağı tarih, ilk ara tatil tarihi, 15 tatil gibi birçok tarih netleşti. Peki, 2024-2025 eğitim öğretim yılında okullar ne zaman açılacak?

Mabem’de 44 Öğrenci Başarısını Bursluluk Sınavıyla Taçlandırdı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezlerinde (MABEM) eğitim alan öğrenciler, sınavlarda başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.

Elazığ Dikkat! Sınava Giriş Belgenizi Almayı Unutmayın

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi AÖF sınav giriş belgesi Elazığ’da merakla sorgulanıyor. AÖF bahar dönemi final sınav tarihleri belli oldu.

Prof. Dr. Yağbasan'a Yeni Görev

Hemşehrimiz Prof. Dr. Mustafa Yağbasan YÖK kararıyla asaleten Giresun Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne Dekan olarak atandı.

Toplam 339 haber.