Teknoloji

Teknoloji Haberleri

Microsoft Yılın İş Ortağı 2024 Ödülü NETAŞ’ın Oldu

NETAŞ, Türkiye’de gerçekleştirdiği başarılı projeler ve kapsamlı iş birlikleri sayesinde Microsoft’un bu prestijli ödülünün sahibi oldu.

Bitlo’dan Bir İlk: Altının Kripto Hali

Türkiye’ye birçok ilki getiren kripto varlık alım satım platformu Bitlo, bu kez de yatırımcıları Türkiye’nin ilk teminatlı kripto altını GRAMG ile tanıştırıyor. Altının gücünü blockchain teknolojisinin güvenilirliğiyle buluşturan GRAMG yatırımcılara sayısız avantaj sağlıyor.

TSN ve CC-Link Teknolojilerinin Entegrasyonu Otomasyonun Geleceğini Belirliyor

Sanayi 4.0’ın temel taşlarından biri olan Zaman Duyarlı Ağ (TSN) teknolojisi, üretim süreçlerine farklı bir yaklaşım kazandırarak devrim yaratıyor.

Çalışanların w'si Otonom Yapay Zeka Geleceğine Güveniyor

Yeni Salesforce araştırmasına göre günümüzün çalışanları işlerinin neredeyse yarısının yapılması konusunda yapay zekaya zaten güveniyor.

Anadolu Isuzu, İstanbul Sanayi Odası'nın ilk 500 Sanayi Kuruluşu Listesinde 62 Sıra Yükseldi

Anadolu Isuzu, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) ''Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu- 2023” araştırmasında bir önceki yıla göre 62 sıra birden yükseldi. 40. yılında bir büyük başarı daha elde eden Anadolu Isuzu, ISO listesinde istikrarlı büyümesini sürdürüyor.

Öncü Teknoloji Şirketi ZF ve Foxconn’dan Binek Araçlar Şasi Sistemlerinde Ortak Girişim

Foxconn, ZF Şasi Modülleri GmbH’a P ortak oldu. Stratejik ortaklık ile güçlenen işbirliği, müşteri tabanında genişleme ve büyüme amaçlanıyor.

İnovatif Sensör Çözümleri İle Makine Üreticilerinin de Çözüm Ortağı

Telemecanique Sensors, yenilikçi sensör teknolojileri ve üstün hizmet anlayışıyla makine üreticilerinin verimliliklerini artırıyor

D EXPERT'TEN YENİ ŞUBE AÇILIŞLARI: SAKARYA, AYDIN VE İSTANBUL DUDULLU ŞUBELERİ HİZMETE GİRDİ

Türkiye genelinde ikinci el araç alım ve satımında güvenilir, bağımsız ve profesyonel oto ekspertiz hizmeti sunan D Expert, büyüme stratejisi kapsamında üç yeni şubesini daha hizmete açtı. Sakarya, Aydın ve İstanbul Dudullu'da faaliyete geçen şubeler, D Expert’in müşteri odaklı yaklaşımı ve kaliteli hizmet anlayışıyla araç alım-satım sürecini daha güvenli ve şeffaf hale getirmeyi hedefliyor.

Dijital Mecraların Abonelik Saltanatını Tahtından Edecek Araştırma

Dijital Mecraların Abonelik Saltanatını Tahtından Edecek Araştırmada; kullanıcılar “TEK SEFERLİK ÖDEME ÖZGÜRLÜKTÜR” diyor

Endüstriyel Motor’un Makine İle Uyumu Kazandırıyor

Her yıl artan talebe bağlı olarak milyonlarca endüstriyel motor satılırken, doğru makineye doğru motoru seçmek; verimlilik, yakıt tasarrufu ve karbon salınımını azaltmak adına daha da önemli hale geliyor.

ZironSoft, Yenilikçi Yazılım Çözümleriyle Sektörde Adından Söz Ettiriyor

Türkiye'nin önde gelen yazılım ve donanım startup şirketlerinden biri olan ZironSoft, 2022 yılında faaliyete geçti. Kuruluşundan bu yana hızla büyüyen ve sektördeki öncü firmalarla stratejik iş ortaklıkları kurarak dikkat çeken ZironSoft, teknolojik tedarik ve yazılım hizmetleri alanında kendine sağlam bir yer edindi.

TurkNet, Robotların Büyülü Dünyasında Bu Sene De Yerini Aldı!

FIRST® Robotics Competition’da, teknolojinin ritmi TurkNet’in iletişim desteği ile geleceğe dönüşüyor.

Cinsiyetin Değil, Niteliğin Kıstas Olduğu Bir Teknoloji Dünyası

Yapılan araştırmalar, teknoloji sektöründe kadınların temsil edilme oranının hâlâ çok düşük olduğunu gösteriyor.

Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri'ne Katılım Sağladık

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın organize ettiği Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri’ne Malatya Turgut Özal Üniversitesi olarak katılım sağladık. Türkiye'nin ekonomik kalkınmasına katkı sunmak amacıyla gerçekleştirilen programda devlet eliyle sunulan destekler, hibeler, burslar ve teşvikler hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı.

SPT, Türkiye Pazarında İmren Sondaj Makine İle Büyüyor

SPT ve İmren Sondaj Makine, yönsel araştırma araçlarının Türkiye genelinde dağıtımı için özel bir ortaklık kurdu.

OKX Sanal Varlıklar Düzenleme Kurulu'ndan VASP Lisansı Aldı

OKX Orta Doğu Fintech FZE, Dubai'deki Sanal Varlıklar Düzenleme Kurulu'ndan VASP Lisansı Aldı

Toprak Altı Damla Sulamada Devrimsel Yenilik

Netafim SDI – Go Netafim SDI-Go: Toprak Altında Çok Yönlü Tasarruf Sağlıyor

Eaton, 7. Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi’ne Katıldı

Akıllı güç yönetimi şirketi Eaton, 1-3 Kasım tarihleri arasında Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi’nin düzenlediği, bu sene yedincisi yapılan Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi’ne katıldı.

Eaton, Elektrikli Araç Şarj İstasyonları Lansmanını Gerçekleştirdi

Akıllı güç yönetimi şirketi Eaton, 26 Ekim tarihinde İstanbul’un en görkemli mekanlarından Feriye’de, Elektrikli Araç Şarj İstasyonlarını tanıttı.

Toplam 112 haber.