Gündem

Gündem Haberleri

Eti Krom A.Ş. Basın Açıklaması Yaptı 

ETİ Krom şirketi, basında çıkan haberlerle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Sadıkoğlu, daha hızlı ayağa kalkmanın formülünü verdi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Büyükşehir Belediye Binası yanında bulunan Malatya Geçici Ticaret Merkezini ziyaret etti.

ABYB'den Ülkü Ocakları'na Ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül'e ziyaret gerçekleştirdi.

Keskin’den işyeri yanan esnafa ziyaret 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Sanayi Sitesinde çıkan yangın sonucunda işyerleri yanan esnafları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Egepol International'a Uluslararası Kalite Sertifikası

Egepol Hastaneleri bünyesinde faaliyet gösteren Egepol International, dünya çapında kabul gören bağımsız akreditasyon kuruluşu Joint Commission International (JCI) tarafından verilen uluslararası kalite sertifikasını almaya hak kazandı.

Yurt dışı seyahatlerinizde ‘Katılım Sağlık’ Güvencesi

Katılım Emeklilik, ‘Katılım Sağlık’ Markasıyla Büyümeye Devam Ediyor.

Her Mevsimin Gözdesi: Piliç Eti

Dünyada örnek gösterilebilecek nitelikte sürdürülebilir tam entegre yapısı ile Türk Piliç Eti sektörü bu yaz mevsiminde de talebin tamamını karşılayacak şekilde çalışmaya devam ediyor.

TJK’dan İş Garanti Müjdesi

Türkiye Jokey Kulübü tarafından dünya standartlarında eğitim almış nalbantlar yetiştirmek için Karacabey Atçılık Eğitim Merkezi’nde nalbantlık eğitim programı düzenlenecek.

Deprem Konutlarının Doğalgaz Baca Sistemleri, Ekomaxi’ye Emanet!

Ekomaxi, deprem konutlarının doğalgaz baca sistemlerindeki çözüm ortağı oldu.

Elazığ’ın Milletvekili sayısı değişti mi? Komşuda Değişiklik Var

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 2023 yılı nüfus rakamlarına göre illerin milletvekili sayılarını belirledi. Buna göre, Elazığ’ın 5 olan Milletvekili sayısı değişmedi. Peki, hangi illerde Milletvekili sayısı değişti?

Alfa Romeo’dan Bir 1000 Miglia Zaferi Daha

Alfa Romeo, bu yıl 42’ncisi düzenlenen ve Enzo Ferrari'nin "dünyanın en güzel yarışı" olarak adlandırdığı 1000 Miglia'dan zaferle ayrıldı.

KızlarSoruyor 8. Geleneksel Babalar Günü Anketi Sonuçlandı

KızlarSoruyor ailesi olarak, tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor, anketimize katılan ve oy veren topluluğumuza teşekkür ediyoruz.

Başkan Dağ'dan Kurban Bayramı Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Kurban Bayramı Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

Kadıköy’de En Güzel Bahçeler Yarışacak

Kadıköy Belediyesi’nin bu yıl ilk kez gerçekleştireceği En Güzel Balkon ve Teras Bahçesi Yarışması’na başvurular, 14 Haziran Cuma günü başlıyor.

BAŞKAN ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Kurban Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında, “Hemşehrilerim başta olmak üzere aziz milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor, insanlık için barış, huzur ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Minik Kahramanlar Digizoo’da Moral Buldu

Türkiye’nin ilk holografik eğlence parkı Katılım Emeklilik DigiZoo, Gülmek İyileştirir Derneği iş birliği ile kanser tedavisi gören çocukları misafir etti.

KızlarSoruyor’da Yapay Zeka Fenomenleri İle Yeni Bir Dönem Başladı

Farklı ilgi alanlarına sahip kullanıcıların soru ve cevap paylaşımı yaparak birbirleriyle etkileşime girdikleri öncü topluluk platformu KızlarSoruyor, yapay zeka fenomenleri ile kullanıcılarına eşsiz bir yenilik sunarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor.

İklimlendirmede Türk Üretim Gücünü Dünyaya Taşıyor

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB), sektöre değer katacak uluslararası organizasyonlarda yer almaya devam ediyor.

D EXPERT'TEN ÜÇ YENİ ŞUBE

D EXPERT'ten Üç Yeni Şube İle Türkiye Genelinde Güvenilir Oto Ekspertiz Hizmeti

Toplam 1702 haber.