Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Sadıkoğlu, sorunları İçişleri Bakanına iletti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya bakanlığın görev alanında bulunan sorun ve talepleri iletti.

Başkan Yaylacı'dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

AK Parti Yeşilyurt İl.e Başkanı Ramazan Yaylacı’nın ’24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ dolayısıyla siz değerli basın mensuplarımıza mesajıdır.

2024 Yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Seddar Yavuz Başkanlığında Düzenlendi 

Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Bilal Basrı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, ilçe kaymakamları ile ilçe belediye başkanları, bölge müdürleri, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Tepeköy’e 7 Bin 950 Metre Kanalizasyon Hattı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 6 Şubat depreminin ardından şehrin altyapısını yeniden inşa etmek için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Başkan Şerifoğulları; Bu İki Eserimizi De Elazığ’ımıza Kazandıracak Olmanın Heyecanını Yaşıyoruz

Toplumun her kesimine spor yapabilme olanağı sağlamak amacıyla spor yatırımlarına yoğun bir şekilde devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, geleceğin sporcularının da yetişebileceği donanıma sahip olacak şekilde inşa çalışmaları süren Spor ve Yaşam Kompleksi ve Spor Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Vali Eşi Selda Yavuz'dan Depremzedelere Ziyaret

Malatya Valisi Seddar YAVUZ’un eşi Selda YAVUZ Hanımefendi ilimizdeki ilk ziyaretini depremzede ailelere yaparak onları yalnız bırakmadı.

Yazar Remzi kokargül İstasyon yazıları isimli yeni kitabını yayınladı. 

Remzi Kokargül İstasyon yazıları isimli kitabını Kutlu Yayınevinde bastırarak KDY (Kitap yurdunda) satışa çıkarmıştır.

Başkan Geçit, Dilek Mahallesindeki Yeni Yatırımları İnceledi

Dilek Mahallesine yapılan yatırımları yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, “Yeşilyurt'umuzun yaşam kalitesini artırmak ve daha yaşanabilir bir kent hüviyetine ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” diye konuştu.

Başkan Taşkın: Hizmette Kararlıyız

Battalgazi Belediyesi, Orduzu Mahallesi Leylekpınarı mevkiinde 5 kilometrelik yolun sathi asfalt serimini tamamladı.

Kalıcı konutlar teslime hazırlanıyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Kuluncak ilçesinde 165 kalıcı konutta çalışmaların tamamlanarak anahtar teslim sürecine gelindiğini, Darende’de ise yaklaşık 2000 bin konut için çalışmalara devam edildiğini söyledi.

Vali Seddar Yavuz Kurum Müdürleri İle Birlikte Toplantı Gerçekleştirdi

Malatya Valisi Seddar Yavuz, 6 Şubat sonrası İlimizde yürütülen çalışmalar hakkında ilgili kurum müdürleri ile birlikte toplantı gerçekleştirdi.

Sadıkoğlu: 'Ya Mücbir Sebep uzatılsın ya da biriken borçlar silinsin'

6 Şubat depreminden en çok etkilenen il ve ilçelerin ticaret ve sanayi odalarının başkanları Hatay’da bir araya gelerek 31 Ağustos 2024 tarihinde sona erecek olan mücbir sebep halinin uzatılmasını istedi.

Elazığ Belediyesi’nden Dolandırıcılara Karşı Uyarı

Elazığ Belediyesi, Belediye Başkan Yardımcılarının isimlerini kullanarak dolandırıcılık girişiminde bulunan art niyetli kişilere karşı vatandaşları uyardı.

Elazığ Belediyesi’nden Vatandaşlara Aşure İkramı

Elazığ Belediyesi, Muharrem ayının bereketini aşure ikramında bulunarak vatandaşlar ile paylaştı.

Başkanım Yanımda Toplantıları Aralıksız Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ‘Başkanım Yanımda’ Projesi kapsamında Tohma Mahallesinde düzenlenen istişare toplantısında, Tohma, Kırkpınar ve Göktarla mahalle sakinleriyle bir araya geldiler.

Basın İlan Kurumu Müdürü İbrahim Yalınbaş Başkan Taşkın’ı Ziyaret Etti

Malatya Basın İlan Kurumu Müdürü İbrahim Yalınbaş, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'ı makamında ziyaret etti.

Toplam 15281 haber.