Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Huma Finance ve Arf, Gerçek Dünya Varlık Tokenizasyonu Yoluyla Küresel Finansı Dönüştürmek İçin Birleşiyor

Birleşen şirket, blockchain teknolojisinin şeffaflığı, gerçek zamanlı verimliliği ve güveni ile sınır ötesi ödemeleri ve varlık tokenizasyonunu daha erişilebilir hale getirecek.

Ejder Açıkkapı Müjdeledi: İlk Turistik Sefer Başlıyor!

Elazığ'a değer katacak turistik seferlerden ilki bugün gerçekleşiyor. Ankara Diyarbakır Turistik seferi bugün saat 15.55'de Ankara'dan başlıyor. Her Cuma günü Ankara'dan, Her Pazar günü ise Diyarbakır'dan yola çıkacak turistik seferler, Türkiye'nin doğal ve kültürel güzelliklerinin görülmesine imkan tanıyacak. Diyarbakır-Ankara güzergahında Elazığ Yolçatı'nın da duraklar içerisinde yer aldığı Turistik sefere ilişkin AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı açıklamalarda bulundu.

Başkan Taşkın: ‘Kaybedecek Vaktimiz Yok’

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, sosyal konutların yapımına devam edildiği inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Empati Parkuru Elazığ Hipodromu’nda Açıldı

Engelli bireylerin karşılaştıkları zorluklara yönelik farkındalık yaratmak amacıyla Elazığ Hipodromu’nda hayata geçirilen Empati Parkuru, 17 Nisan Çarşamba günü saat 14.30’da açıldı.

Sağlık Haksen Genel Başkanı Murat Özekinci İlk Ziyaretini Elazığ'a Yaptı

Geçtiğimiz ay genel kurulu gerçekleşen ve genel başkanlığa seçilen Murat Özekinci seçim sonrası ilk ziyaretini Elazığ'a gerçekleştirdi.

Ejder Açıkkapı: Kendi İşini Kurmak İsteyen Engellilere Hibe Destekleri 400 Bin Liraya Yükseltildi

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, kendi işini kurmak isteyen engellilere hibe desteklerinin 150 bin liradan 400 bin liraya yükseltildiğini, başvuruların e-Devlet üzerinden 7 Haziran 2024 tarihine kadar gerçekleştirileceğini açıkladı.

Doğanşehir Belediyesi tabelasına T.C. İbaresi eklendi

Doğanşehir Belediyesi tabelasına Başkan Mehmet Bayram’ın talimatıyla Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan T.C. ibaresi eklendi.

Engelsiz Yaşam Merkezi Öğrencileri Şehitliği Ziyaret Etti

Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri Şehitler Haftası dolayısıyla şehitliği ziyaret etti.

Üst Üste Beşinci Kez Listeye Girdi

Prof. Dr. Yasemin Açık ‘Kadın Kurucular 100’ listesinde 9. sıraya yükseldi

Prof. Dr. Sebahattin Devecioğlu TFF Başkan Adayı

Prof. Dr. Devecioğlu, Türkiye Futbol Federasyonu 2024 yılında yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulunda, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına aday.

Elazığ Belediyesi Voleybol Takımı Gençler Grubu Diyarbakır Yolcusu

İl birincisi olarak önemli bir başarıya imza atan Elazığ Belediyesi Elazığ Voleybol Takımı Gençler Grubu, toplam 4 ilin mücadele edeceği grup yarı final müsabakaları için Diyarbakır’a gidecek.

Yesevi Havacılık, Alanında İlklere İmza Atmaya Devam Ediyor

Avrupa Birliği projesi kapsamında yurtdışından ülkemize stajyer kabulü yapan okul, tersine Erasmus ile sektörü şaşırttı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı’dan Turistik Seferler Konusunda Önemli Çağrı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, 17 Nisan’da başlaması planlanan fakat Mayıs sonuna ertelenen Turistik sefere ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Er, Özal ve Hamit Fendoğlu'nun Ölüm Yıldönümünde Bir Mesaj Yayınladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, merhum Cumhurbaşkanı hemşehrimiz Turgut Özal ile bombalı bir suikast sonucu hayatını kaybeden Malatya eski Belediye Başkanlarından ve Malatya eski Milletvekili Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıldönümü dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınladı.

Başkan Taşkın’dan Özal ve Hamido İçin Anma Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Malatya'nın yetiştirdiği değerli devlet adamlarından 8’nci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ve Malatya Belediyesi eski Başkanlarından ve milletvekillerinden merhum Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıl dönümünde taziye mesajı yayımladı.

Elazığ Hipodromu’nda Empati Parkuru Açılıyor

Engelli bireylerin yaşadıkları zorlukları ve verdikleri mücadeleyi daha iyi anlamak ve anlatmak için toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla Elazığ Hipodromu'nda empati parkuru açılıyor.

Toplam 14889 haber.