Elazığ'da Toplu Taşımaya Büyük Zam!

Elazığ Şoförler Otomobilciler Odası Başkanı Şevket Toraman, akaryakıtta yapılan zamların ardından mecburen toplu taşımalara da zam yapacaklarını www.gunisigigazetesi.net'e açıkladı. Yeni tarifede ücretler tam 15, öğrenci 12 lira olacak.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Başkan Toraman, her şeye yapılan zamdan toplu taşımanın da nasibini alacağını vurgulayarak, yakın tarihte tarifelerin değişeceğini belirtti.

Bunun bir zam değil, düzenleme olduğunu ifade eden Elazığ Şoförler Otomobilciler Odası Başkanı Şevket Toraman, ihtiyaçların karşılanamaması gerekçesiyle toplu taşımalara zammın kaçınılmaz olduğunun altını çizerek şunları kaydetti:

“ZAMDAN KAÇIŞ YOK”
“Bu zam değil, bir düzenlemedir. Yeni düzenlemeyle tam 15, öğrenci 12 lira olacak. Biz esnaflar birliğinden tarifemizi alıp, belediyeye talebimizi oluşturduk. Yakın tarihte yeni tarifeye geçmeyi bekliyoruz. Bizim de günlük giderlerimiz arttı. Toplu taşımada hizmet veren esnafımız şuan para kazanmıyor. Bunun kaçarı göçeri yok. Taksilerimizde bir düzenleme yaptık, 10 gün içerisinde toplu taşımadaki düzenlememizi de yapacağız” diye konuştu.
 

Kaynak: Günışığı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN