Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali Eşi Hanife Yazıcı; Miad Evlerindeki Çocuklarla İftar Yemeği

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın Eşi Hanife Yazıcı, Miad Evlerinde kalan çocuklarımızla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Vitaminler Hakkında Doğru Sanılan 8 Yanlış!

Vücut sağlığımız için olmazsa olmaz öneme sahip vitaminler, gelişigüzel kullanıldığında ise fayda yerine zarar verebiliyor!

Battalgazi Muhtarlar Derneği’nden Başkan Güder’e Teşekkür Plaketi

Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç ve dernek üyeleri Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

AKIN; ’Vatandaştan Kopuk Yapılan Siyasetin Faturasını Yine Vatandaş Ödüyor’

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmaları kapsamında STK ziyaretlerine aralıksız sürdürüyor.

Gezer, Seçim Gezilerini Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında kent merkezindeki esnafları ziyaret etti. Tek tek tüm esnafları dolaşan Gezer, Malatya’yı 5 yılda bölgenin cazibe merkezi haline dönüştürecek projelerini açıklayarak destek istedi.

Mustafa Cihat Elazığlılara Unutulmaz Bir Ramazan Akşamı Yaşattı

Elazığ Belediyesi’nin her akşam düzenlediği Geleneksel Ramazan Etkinlikleri programı kapsamında Mustafa Cihat Elazığlılarla buluştu.

Başkan Şerifoğulları’ndan Nevruz Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları baharı müjdeleyen 21 Mart Dünya Nevruz Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Kültür Mirası Okulu’nda Malatya'da Eğitim Tarihi Ele Alındı

Malatya Kent Konseyi Kültür Mirası Okulu eğitimlerine devam ediyor. Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda yapılan dördüncü dersin konuğu Tarihçi-Yazar Orhan Tuğrulca oldu. Tuğrulca, “Malatya’da Eğitim Tarihi ve Cumhuriyete Geçiş Döneminde Karşılaştırmalı Değerlendirmeler” hakkında bilgi verdi.

Kolon Kanserine Karşı Hayat Kurtaran 8 Öneri!

Sağlıksız beslenme, hareketsizlik, fazla kilo, sigara ve stres derken son yıllarda görülme sıklığı hızla artan kolon kanseri, dünyada kanserden ölüm nedenleri arasında ikinci sırada yer alıyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’dan Malatya Ziyaret

Çeşitli programlara ve 2.etap deprem konutları anahtar teslim törenine katılmak üzere ilimize teşrif eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u, Vali Ersin Yazıcı ve il protokol üyeleri Malatya Havalimanında karşıladı.

Elazığ Belediyesi, Çocuklara Unutulmaz Bir Ramazan Yaşatıyor

Ramazan aynının maneviyatını yansıtan etkinliklerin yanı sıra çocuklar içinde çocuk etkinlik alanını hizmete sunan Elazığ Belediyesi, miniklerden ve ailelerinden tam not aldı.

Vali Eşi Hanife Yazıcı Akçadağ İlçesine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın Eşi Hanife Yazıcı, ilçe ziyareti kapsamında ilk olarak Akçadağ Kaymakamlığına ziyarette bulundu.

Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak Adlı Seminer Düzenlenecek

Elazığ Belediyesi, “Gelecek Sensin” projesi kapsamında Türkiye’nin en ünlü ve en iyi eğitimcilerinden İletişim Uzmanı-Yazar Ahmet Şerif İzgören tarafından veli ve öğrencilere “Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak” adlı semineri düzenleyecek.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantıları Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısının V. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Vahap Erdem Başkanlığı’nda 19 Mart 2024 Salı günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde Çanakkale Zaferi’nin 109. Yılı Kutlandı

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde Elazığ Belediyesi Musiki Topluluğu tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 109’uncu yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Menopoz Yaşını Öne Çeken 7 Hatalı Alışkanlık!

Kadınlarda adet döngüsünün ve doğurganlığın sona erdiği dönem ‘menopoz’ olarak adlandırılıyor. Ülkemizde kadınlar genellikle 45-49 yaşları arasında menopoza giriyor.

Toplam 14885 haber.