Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

AKIN ‘PROJELERİMİZ İLE DESTEĞİNİZE TALİBİZ’

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Iı. Birleşimi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısının II. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığı’nda 14 Mart 2024 Perşembe günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Vali Ersin Yazıcı 14 Mart Tıp Bayramı Kutlama Programına Katıldı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı; Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Malatya Tabip Odası tarafından düzenlenen “14 Mart Tıp Bayramı Kutlamaları” adlı programa katıldı.

Geleneksel Ramazan Etkinliklerine Elazığlılardan Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında, sahne alan Konya Tasavvuf Musikisi Korosu ve Sema Mukabelesi tarafından muhteşem bir konser verildi ve sema gösterisi yapıldı.

Fendoğlu, Malatya’nın tüm ilçelerinde MHP Teşkilatları ve Ülkü Ocakları olarak sahadayız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP’nin Kuluncak ve Hekimhan’da birinci parti çıkacağını belirterek, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedef doğrultusunda Cumhur İttifakı adayları için hiçbir ayırım yapmadan sahada çalışıyoruz.” dedi.

Prof. Dr. Gezer: Büyükşehir Belediyesi’ni Kayısı Çalışmalarının Merkezi Haline Getireceğiz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, sorumluluk aldıklarında Malatya’nın en önemli gelir kaynağı olan kayısının marka gücüyle Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal gücünü birleştireceklerini belirterek “Büyük buluşma adını verdiğimiz bir projemiz var.

Battalgazi Belediyesi Mart Ayı Olağan Toplantısını Tamamladı

Battalgazi Belediyesi Mart ayı 5’nci ve son birleşimini Çınar Park Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, toplantıda beş yılda göstermiş oldukları destek ve emeklerinden dolayı meclis üyelerine plaket verdi.

Glokom Kalıcı Görme Kaybına Yol Açmasın!

Göz sinirinde incelme ve kalıcı görme alanı kaybıyla karakterize bir göz hastalığı olan glokom dünyada 70 milyon kişiyi etkiliyor.

Çocuk Kanserlerine Karşı 9 Öneri

Çocukluk çağı kanserlerinin teşhisi erişkinlere göre daha zor olabiliyor

Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Konya Tasavvuf Musikisi Korosu ve Sema Mukabelesi Sahne Alacak

Elazığ Belediyesi’nin birlik ve beraberliği güçlendiren, şehrin maneviyatını destekleyen Ramazan programında Konya Tasavvuf Musikisi Korosu ve Sema Mukabelesi sahne alacak.

Minikler Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Doyasıya Eğlendi

Elazığ Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında miniklere yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerle çocukların eğlenceli bir Ramazan akşamı yaşamalarını sağladı.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısı Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığı’nda 13 Mart 2024 Çarşamba günü, saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Vali Ersin Yazıcı’dan14 Mart Tıp Bayramı Kutlama Mesajı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’dan 14 Mart Tıp Bayramı Kutlama Mesajı

Kızılay Ramazan'da Milyonlara Ulaşıyor

Kızılay, “Bu Ramazan Sensiz Olmaz” dediği Ramazan Kampanyasıyla yardımseverlerin paylaştıklarını milyonların sofrasına taşımak için gönüllüleri ve uzman personelini seferber etti.

Büyükşehir Belediyesinden Lise Öğrencilerine Kaynak Kitap Desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlamında öğrencilerin başarılarını ve kazanımlarını arttırmak amaçlı başlattığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

EKG Derneği Başkanı Akgün’den ‘İstiklal Marşı’nın Kabulü’ Mesajı

EKG Derneği Başkanı Metin Akgün İstiklal Marşı’nın Kabulü dolayısıyla basın açıklaması yayınladı.

Toplam 14924 haber.