Vali Ersin Yazıcı 14 Mart Tıp Bayramı Kutlama Programına Katıldı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Malatya Tabip Odası tarafından düzenlenen '14 Mart Tıp Bayramı Kutlamaları' adlı programa katıldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Malatya Valisi Ersin Yazıcı; Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Malatya Tabip Odası tarafından düzenlenen “14 Mart Tıp Bayramı Kutlamaları” adlı programa katıldı. 
Programa; 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve diğer protokol heyeti  katıldı.
Programda konuşan Vali Yazıcı; “Dünyada, her şeyin insanoğlu için yapıldığını düşündüğümüzde, insanoğlunun tüm nimetlerden istifade edebilmesi için sağlıklı bir şekilde ayakta kalıp hayatına devam ediyor olması lazım. Hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız, doğumdan ölüme kadar olan bu süreçte bedensel ve ruhsal olarak insanoğluna kaliteli, konforlu ve yaşanabilir imkanları sağlamaktadır. Bu sebeple, hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza her zaman  ihtiyaç vardır. Hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız, insan sağlığının ve onurunun değerli olduğunu verdikleri hizmet ile her daim göstermektedir.” dedi.
Program, Vali Yazıcı’nın sağlık çalışanlarına karanfil dağıtması ve fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN