Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Glokom Kalıcı Görme Kaybına Yol Açmasın!

Göz sinirinde incelme ve kalıcı görme alanı kaybıyla karakterize bir göz hastalığı olan glokom dünyada 70 milyon kişiyi etkiliyor.

Çocuk Kanserlerine Karşı 9 Öneri

Çocukluk çağı kanserlerinin teşhisi erişkinlere göre daha zor olabiliyor

Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Konya Tasavvuf Musikisi Korosu ve Sema Mukabelesi Sahne Alacak

Elazığ Belediyesi’nin birlik ve beraberliği güçlendiren, şehrin maneviyatını destekleyen Ramazan programında Konya Tasavvuf Musikisi Korosu ve Sema Mukabelesi sahne alacak.

Minikler Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Doyasıya Eğlendi

Elazığ Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında miniklere yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerle çocukların eğlenceli bir Ramazan akşamı yaşamalarını sağladı.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısı Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığı’nda 13 Mart 2024 Çarşamba günü, saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Vali Ersin Yazıcı’dan14 Mart Tıp Bayramı Kutlama Mesajı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’dan 14 Mart Tıp Bayramı Kutlama Mesajı

Kızılay Ramazan'da Milyonlara Ulaşıyor

Kızılay, “Bu Ramazan Sensiz Olmaz” dediği Ramazan Kampanyasıyla yardımseverlerin paylaştıklarını milyonların sofrasına taşımak için gönüllüleri ve uzman personelini seferber etti.

Büyükşehir Belediyesinden Lise Öğrencilerine Kaynak Kitap Desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlamında öğrencilerin başarılarını ve kazanımlarını arttırmak amaçlı başlattığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

EKG Derneği Başkanı Akgün’den ‘İstiklal Marşı’nın Kabulü’ Mesajı

EKG Derneği Başkanı Metin Akgün İstiklal Marşı’nın Kabulü dolayısıyla basın açıklaması yayınladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Gürkan, Gençlik Kampımız Türkiye’deki En Donanımlı Parklardan Biridir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Beydağı Tabiat Parkı içerisinde bulunan Beydağı Gençlik Kampında İncelemelerde bulundu. Başkan Gürkan, Gençlik kampının kısa süre zarfında açılacağı söyledi.

Prof. Dr. Gezer: Refah Kent Malatya’ Projesi İle Malatya Ekonomisi Ayağa Kalacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Malatya’nın refahını yükseltecek ve ekonomisini ayağa kaldıracak ‘Refah kent Malatya’ projesinin detaylarını paylaştı.

Elazığ Belediyesi’nden Çocuklara Ramazan Müjdesi

Elazığ Belediyesi çocuklar için her gün 17.00-23.00 saatleri arası birbirinden renkli etkinliklerle keyifli zaman geçirerek, doyasıya eğlenecekleri Ramazan programı hazırladı.

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Başlıyor

Elazığ Belediyesi Ramazan ayının manevi iklimini geniş kitlelerle buluşturacağı geleneksel Ramazan ayı etkinlikleri, 11 Mart Pazartesi günü(yarın), Dünya Kur’an-ı Kerim Okuma Birincisi Hafız Mehmet Bilir’in muhteşem tilaveti ve Elazığ Belediyesi Tasavvuf Korosu dinletisiyle başlıyor.

Başkan Şerifoğulları’ndan Ramazan Ayı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Ramazan ayının başta hemşehrilerim olmak üzere, ülkemiz, İslam dünyası ve tüm insanlık için sağlık, barış ve huzura vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Elazığ Belediyesi’nden Bin Kişilik İftar Sofrası

Elazığ Belediyesi ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle tarafından 11 ayın sultanı Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Kültür Park Mamurat’ül Aziz Salonunda bin kişilik iftar sofrası kurulacak.

Toplam 14997 haber.