Mustafa Cihat Elazığlılara Unutulmaz Bir Ramazan Akşamı Yaşattı

Elazığ Belediyesi'nin her akşam düzenlediği Geleneksel Ramazan Etkinlikleri programı kapsamında Mustafa Cihat Elazığlılarla buluştu.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ, Ramazan ayının manevi iklimini ve coşkusunu, Ramazan programlarıyla yaşamaya devam ediyor.
Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen geleneksel Ramazan etkinliklerinde tasavvuf müziğinin güçlü isimlerinden Mustafa Cihat sevenleriyle buluştu. 
Sosyal hayatı canlı tutmak amacıyla düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Mustafa Cihat, seslendirdiği ezgi ve ilahilerle dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Programda dinleyiciler de hep birlikte Mustafa Cihat’a eşlik ettiler.
Program, Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aksu’nun tasavvuf müziğinin güçlü isimlerinden Mustafa Cihat’a Elazığ Belediyesi Çinicilik Kursu'nda el emeği göz nuru yapılan tablonun hediye edilmesi ile sona erdi.
BU AKŞAM TARİHÇİ AHMET ŞİMŞİRGİL SEVENLERİYLE BULUŞACAK
Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında, 20 Mart Çarşamba günü (Bugün) ise Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, söyleşi programı ile Elazığlılara hitap edecek.
YARIN AKŞAM GRUP TİLLO ELAZIĞLILARLA BULUŞUYOR
Elazığ Belediyesi Ramazan programlarında 21 Mart Perşembe günü (Yarın) saat 20.30’da tasavvuf müziğinin sevilen gruplarından Grup Tillo seslendireceği ezgi ve ilahilerle dinleyicileriyle buluşacak.
TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının maneviyatının şehrimizde birlik ve beraberlik içinde coşkuyla yaşanmasına katkı sağlamak adına hazırladığımız Ramazan programlarımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN