Ejder Açıkkapı, Karayolları Bölge Müdürleri Toplantısı Sonrası Değerlendirmelerde Bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili , TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımıyla gerçekleşen Karayolları Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen Karayolları Bölge Müdürleri toplantısının ardından değerlendirmelerde bulundu.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’in daveti üzerine toplantıya katılan Açıkkapı, toplantının oldukça verimli geçtiğini, Elazığ’a yönelik yatırımlar ve bölgeye değer katacak yeni projelerle ilgili çalışmalarının da sürdüğüne dikkat çekti.

Karayolları Genel Müdürlüğünün 85 milyon vatandaşa  dokunarak, AK Partinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki 22 senelik hizmet ve eser siyasetinin lokomotiflerinden biri olduğuna vurgu yapan Açıkkapı,   son Başbakan Binali Yıldırım'ın ve bugüne kadar AK Parti iktidarlarında görev yapan tüm Ulaştırma ve Altyapı Bakanlarının bu eserlerdeki katkılarından dolayı teşekkür ettiklerini söyledi.

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ AKILLI ULAŞIM SİSTEMLERİ İLE ÇOK GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun akıllı ulaşım sistemleriyle ilgili müjdelerinin sorulması üzerine değerlendirmelerini sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Açıkkapı, "Sayın Bakanımızın bugün vurguladığı üzere Ulaşımda yeni çağa geçiyoruz. Bu çağ Akıllı Ulaşım Sistemleri üzerine kurulacak. Karayolları Genel Müdürlüğümüz , önümüzdeki süreçte yakıt tüketiminin azaltılması , trafik güvenliğinin artırılması, çevresel olumsuz etkileri azaltılması hususunda Akıllı Ulaşım sistemlerini devreye alarak çok güzel işlere imza atacaktır, Allah’ın izniyle.” Dedi.

YOL MEDENİYETTİR, MUHALEFET AKIL TUTULMASI YAŞIYOR

Muhalefetin yol yatırımlarını sık sık eleştirmesi hususuna da değinen Açıkkapı, "Yol medeniyettir.  Yol yapılmasını istemeyen muhalefet, bir çok projede olduğu gibi akıl tutulması yaşıyor.  Sayın Cumhurbaşkanımızın bu hususta harika bir değerlendirmesi var.  Ne diyor Sn. Cumhurbaşkanımız “Yol yenmez ama yol sayesinde üretim olur”. Çiftçi mahsulünü satar, turist seyahat eder. Sanayici ihracat yapar, nakliyeci malzeme taşır. Yol yenmez ama yol sayesinde yatırım gelir.” şeklinde konuştu.

ELAZIĞ’IMIZA VE BÖLGEMİZE YÖNELİK YENİ PROJELER İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Elazığ’a yönelik yatırımlar ve projelerle ilgili çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceklerini söyleyen Ejder Açıkkapı, “Tabi bu toplantılarda Elazığ’ımız ve bölgemizle ilgili çalışmaları ele alma, Bakanımız ve ilgili bürokratlarla istişarede bulunma imkanı elde ediyoruz. Bakanımız da sağ olsun, Elazığ’ımıza yönelik çok ilgi ve alaka gösteriyor. Önümüzdeki süreçte yeni proje ve yatırımlarla ilgili çalışmalar olgunlaştıkça kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz.“ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN