Grup Tillo Elazığlılara Unutulmaz Bir Ramazan Akşamı Yaşattı

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde sahne alan 'Grup Tillo' seslendirdikleri ilahilerle Elazığlıları mest etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan Grup Tillo, seslendirdiği bir birinden güzel ilahi ve ezgileriyle davetlilere güzel bir gece yaşattı.
Duygu dolu anların yaşandığı gecede izleyiciler, zaman zaman cep telefonlarının ışıklarını yakarak grubun ilahilerine eşlik etti.
Yaklaşık 2 saat süren konserde dillerden düşmeyen parçalarını def ve ney eşliğinde hayranları için seslendiren Grup Tillo, Elazığlılara unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattı.
Program, günün anısına Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aksu’nun
Grup Tillo ekibine Elazığ Belediyesi Çinicilik Kursu'nda el emeği göz nuru yapılan çaydaçıra figürlü tabağın hediye edilmesi ile sona erdi.
BU AKŞAM SEDAT UÇAN ELAZIĞLILARLA BULUŞUYOR
Elazığ Belediyesi Ramazan programlarında 22 Mart Cuma günü (Bugün) saat 20.30’da ünlü sanatçı Sedat Uçan seslendireceği ezgi ve ilahilerle dinleyicileriyle buluşacak.
YARIN NİLOYA SAHNE ALACAK
Elazığ Belediyesi Ramazan programlarında 23 Mart Cumartesi günü (Yarın) saat 20.30’da çocukların çizgi film kahramanı Niloya ve Arkadaşları sahne alacak.
TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının maneviyatının şehrimizde birlik ve beraberlik içinde coşkuyla yaşanmasına katkı sağlamak adına hazırladığımız Ramazan programlarımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN