Şampiyondan Elazığ'a Mesaj Var!

TRT'de yayınlanan Sen Türkülerini Söyle programına katılan Elazığlı Sanatçı Ömer Ahmet Turhan, performansıyla göz doldurarak şampiyon oldu.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Sen Türkülerini Söyle yarışmasının final heyecanında grup birincisi olarak finalde yarıştıkları finali kazanan ve 500 bin liralık ödülün sahibi olan 2Elazığlı Hemşerimiz Ömer Ahmet Turhan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada birinciliğinde emekleri olan herkese teşekkür etti…

TRT Ekranlarında yayınlanan Sen Türkülerini Söyle programında katılan Elazığlı genç sanatçı Ömer Ahmet Turhan söylediği birbirinden güzel türkülerle her bölüm jürinin ve izleyicilerin takdirini topladı. Elazığlı Sanatçı Yalçın Turhan’ın da oğlu olan Ömer Ahmet Turhan, Sen Türkülerini Söyle programında başarısı ile şampiyon oldu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Turhan, 23 Aralık 2023 günü tescillenen bu mutluluğunun; 23 plakalı canım memleketi gakgoşlar diyarı Elazığ'a ve tüm Elazığlılar’a benim için kıymetli olan bir armağan olarak her zaman hatırlanması temennisinde bulundu.

* TÜM TÜRK HALK MÜZİĞİ ÇEVRELERİNE HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI TEMENNİ EDERİM.
Şampiyon Turhan paylaşımında şu ifadelere yerverdi;
“Sen Türkülerini Söyle” yarışmasının on bölümlük ikinci sezonunu şükürler olsun ki 1. olarak tamamlamış bulunmaktayım. TRT 1 ekranlarında çok saygıdeğer jürimiz, saz sanatçılarımız, yarışmacı arkadaşlarımız, yayında yapımda emeği geçen herkesin ve ekranları başındaki siz değerli halkımızın huzurunda, 23 Aralık 2023 günü tescillenen bu mutluluğum; 23 plakalı canım memleketim gakgoşlar diyarı Elazığ'a ve tüm Elazığlılar’a benim için kıymetli olan bir armağan olarak her zaman hatırlansın isterim. Bu vesileyle üzerimde büyük emekleri olan ve aynı zamanda bana müziği sevdiren babam, ustam, büyük sanatkâr Yalçın Turhan başta olmak üzere değerli aile üyelerime, akraba, arkadaş ve bütün dostlarıma ve bugün aramızda olmasalar bile bizlere bu mirası bırakan ve avazlarından beslendiğim ve ömrüm yettiği sürece de isimlerini her mecrada yaşatmaya çalışacağım büyük üstadlara, çok kıymetli hocalarıma, müzik eğitimimi tamamladığım Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı kurumunun çok kıymetli akademisyenlerine ve de hayatıma girdiği günden bu yana bana inanan ve güvenen herkese çok teşekkür eder, almış olduğum bu neticenin de tüm Türk Halk Müziği çevrelerine hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim.
 

Kaynak: Günışığı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN