Demet Özdemir ve Engin Akyürek Yılın En İyi Dizi Çifti Seçildi

KızlarSoruyor YılınEnleri anketlerinde Yılın En İyi Dizi Çifti seçilen Demet Özdemir ve Engin Akyürek'ten ödüllü paylaşım geldi!

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

KızlarSoruyor tarafından bu yıl 8. gerçekleştirilen YılınEnleri anketlerinde Yılın En İyi Dizi Çifti ödülünü kazanan Adım Farah dizisi oyuncuları Demet Özdemir ve Engin Akyürek ödüllerine kavuştu. 

Televizyonu her açtığımızda, yaydıkları aşk enerjisi ve mükemmel uyumu derinden hissettiğimiz, kavga ettiklerinde üzülüp, ayrılıklarına yandığımız, mutlu olsunlar diye dualar ettiğimiz, aralarındaki uyum ile kalpleri fetheden "Yılın En İyi Dizi Çifti" anketinin kazananları, Adım Farah dizisiyle kalplere yerleşen Engin Akyürek & Demet Özdemir oyların %46’sını alarak; %30 oyla Lizge Cömert & Yiğit Koçak ve %22 oyla Afra Saraçoğlu & Mert Ramazan Demir çiftini geride bıraktı.

Bu rol tam onun için yazılmış’, ‘bu rol için doğmuş’ dediğimiz, işini aşkla yapıp bu aşkı ekranlara yansıtan, bizi dizideki karakterin gerçek olduğuna inandırarak rolünün hakkını veren ve tüm izleyicileri peşinden koşturan 2023'ün En İyi Erkek Oyuncusu Engin Akyürek'ten de ödüllü paylaşım geldi. Engin Akyürek, ‘En İyi Erkek Oyuncu’ kategorisindeki 2 milyona yakın oyun, %57'sini alarak, başa baş mücadele ettiği Halil İbrahim Ceyhan’ı geride bırakarak ödülü hak etti.
Geçen yılki #YılınEnleri anketlerimizde de ‘Kaçış’ dizisi ile hem ‘En İyi Dizi’ hem de ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödüllerini alan Engin Akyürek, iki yıl üst üste  iki ayrı dalda ödül alarak da bir ilke imza attı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN