AKIN 'Bu Güne Kadar Birilerine Emanet Verdiniz Kıymetini Bilmediler'

SP Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

SP ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AKIN; “BU GÜNE KADAR BİRİLERİNE EMANET VERDİNİZ KIYMETİNİ BİLMEDİLER”
Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Akın seçim ziyaretleri kapsamında Şıra Meydanını ziyaret etti. Esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Akın, Elazığ için hazırladığı 40 stratejik 10 tamamlayıcı projeleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

AKIN: “PROJELERİMİZ ÜZERİNİZDEKİ GEÇİM SIKINTISININ YÜKÜNÜ AZALTMAK İÇİN”
Akın yaptığı açıklamada; “Biz vatandaşımızın maaşına zam yapamayız ama üzerindeki geçim sıkıntısının yükünü almak için çalışmalar yapabiliriz ve bunları da yapacağız. Her yerde her mahalleye halk ekmeği fabrikası kuracağız yöresel ürünler pazarından bahsediyoruz işte bu projeler sizin üzerinizdeki geçim sıkıntısının yükünü azaltmak için…”

AKIN: “SİZ BU EMANETİ BANA VERİN BEN KIYMETİNİ BİLİRİM”
Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; “Elazığ’da kayıtlı 30 bin işsiz var siz bu gençlere iş alanı açmazsanız ne olur bu genç evlenebilir mi? Evlenemez aile kuramaz bu yüzden de gündelik zevklerin peşine düşer ve ahlak yok olur. Ahlak, ahlak diyerek ahlak oturmaz ahlakın gereğini yerine getirmemiz gerekir. Tesisler kuracaksınız projeler hazırlayacaksınız. Yemeyeceksiniz, yedirmeyeceksiniz. Çalmayacaksınız, çaldırmayacaksınız. Gençlerimiz için sizler için her alanda projemiz var. Yeter ki bu kaynakları başkalarının değil sizin cebinize koyalım. Bu paralar sizin cebinizden toplanan paralar. Bizler inşallah bu sorunları çözmek için projeler hazırladık. Bana inanıyorsanız güveniyorsanız ki ben biliyorum ki bana güveniyorsunuz her gittiğimiz yerde bunu yüzümüze söylüyorsunuz. Şimdi bende sizlerden bir emanet istiyorum oyunuz emanettir siz bu emaneti bana verin ben kıymetini bilirim. Size hizmet ederim. Bu güne kadar birilerine emanet verdiniz kıymetini bilmediler.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN