Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, Emeklileri Yalnız Bırakmadı

Bağımsız Emekliler Sendikası Elazığ Şubesi, emeklilere yapılan düşük zamları protesto etti. Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın'da yapılan protesto gösterisine katılarak emeklilere destek olarak onlar için hazırladığı projeleri anlattı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

Bağımsız Emekliler Sendikası Elazığ Şubesi tarafından emeklilere yapılan düşük zamlara karşı protesto gösterisi yapıldı. 15 Temmuz Demokrasi meydanında düzenlenen protesto eylemine Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın’da katıldı.

AKIN; “EMEKLİ HEMŞEHRİLERİMİZ BENİ HER ZAMAN YANLARINDA BULACAKLAR”

Programa katılan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın da haklı mücadelelerinde emeklilerin yanında olduklarını ve her platformda emeklilerin haklarını savunacaklarını ifade ederek; “Şunu açık şekilde ifade etmek istiyorum bütün emekli hemşehrilerimiz beni her zaman yanlarında bir kardeş olarak, bir evlat olarak bulacaklar. Bizim emekli abilerimiz için 4 projemiz var. Halk ekmek fabrikasını kuracağız.  Yöresel ürünler satış noktası kurarak temel tüketim malzemesi süt, peynir, yağ vb. ürünleri inşallah sizler uygun bir şekilde arz edeceğiz. Emekli kartla anlaşmalı noktalardan yüzde 50 indirimle alışveriş yapacaksınız. Emekli evi projemiz ile inşallah vakit geçirecekleri sosyal faaliyetlerini sürdürecekleri evlatlarının düğünlerini, kınalarını yapacakları alan oluşacak” dedi.

Protesto gösterisi katılan emekli vatandaşlar Akın’a yanlarında oldukları için teşekkür ederek destek açıklaması yaptılar.
 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN