Belediye Başkan Adayı Akın 'Ben Sadece Size Hizmet Edeceğim'

SP Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

AKIN; “BİRİLERİNİN RANTI KESİLECEK DİYE HALK EKMEK FABRİKASINI KURMADILAR”
Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Akın seçim ziyaretleri kapsamında Çarşı Mahallesini ziyaret etti. Esnafı ve mahallede bulunan çay ocakları ile kahvehaneleri ziyaret eden Akın, 7’den 70’e herkesi kapsayan projeleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

AKIN: “BEN SADECE SİZE HİZMET EDECEĞİM”
Akın yaptığı açıklamada; Ben 3 yıldır söylüyorum halk ekmek fabrikasını kurun diyorum kurmadılar neden bir takım kişilerin rantı engellenecek diye bundan ötürüdür sizin çıkarınıza ne varsa ben o yatırımları Elazığ’a yapacağım. Ben sadece size hizmet edeceğim ben yarın bu fabrikayı kuracağım zaman bana bir bürokrat telefon edip şu kişinin işi engellenecek bu fabrikayı kurma diyemez. Parti ırk, inanç hiçbir fark gözetmeksizin sizin başkanınız olacağım. 

AKIN: “BELEDİYECİLİK SADECE PARK, BAHÇE VE YOL YAPMAK DEĞİLDİR”
Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; Belediyecilik sadece park, bahçe ve yol değildir. Belediyecilik kanunu açıktır. Belediye ilin ekonomisinden de sorumludur. Yatırım yapar, yatırım getirir. Ya siz ya sizin çocuğunuz ya da torununuz işsizsiniz dolayısıyla gençlerimize iş alanı açacağız. Bunu bazen gittiğim yerlerde söylemekten utanıyorum ama şu delik deşik asfaltlarımızı tamir edip ulaşımı da rahatlatacağız.”
Akın’ın açıklamaları vatandaşlar ve esnaflar tarafından memnuniyet ile karşılanırken, vatandaşlardan sık sık destek mesajları geliyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN