Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

ELMÜTDER Başkanı Ayaz: ‘İnşaat Sektörü Zor Durumda’

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği (ELMÜTDER)Başkanı Miraç Ayaz, son 1 yıldır döviz kurundaki ciddi yükseliş, enerji maliyetlerinin artması her sektörü olumsuz yönde etkilediği gibi inşaat sektörünü de büyük sıkıntıya ittiğini söyledi.

YOL HARİTASI (10)

Değerli vatandaşlar, önceki yazımda belirttiğim üzere diğer siyasilerin ne yaptığı değil bizim DOĞRU PARTİ iktidarında yapacaklarımızı, akıl ve bilime dayalı çözüm önerilerimizi konu başlıkları altında özetleyerek sizlerle paylaşacağım. Bu yazımda “uluslararası ekonomik ve siyasi işbirlikleri” ile “yeni dünya düzeninde çevre ve ekonomiı” konularındaki hedeflerimizi aktaracağım.

Damascus Ustası Bayyiğit'ten Başkan Gürkan'a Hediye

Damascus Ustası Bayyiğit, Başkan Gürkan’a Yaptığı Kılıcı Hediye Etti

MASKİ’de Tecrübe Paylaşım Programı Düzenlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından “Tecrübe Paylaşım Programı” düzenlendi.

'Elazığ Ataoğuz Yemekleri' Marka Tescili Alındı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, yemek çeşitliliği ile ülkemizin en zengin illeri arasında ikinci sırada bulunan Elazığ’ın gastronomi turizminde hak ettiği yere yükselmesi için Oda olarak üzerinde uzun bir süreden beri çalışılan Elazığ Ataoğuz Yemekleri Marka Tescilinin Türk Patent ve Marka Kurumunca yapıldığını açıkladı. Arslan Elazığ Ataoğuz Yemekleri çatısı altında tarihten günümüze gelen bir çok yemeğin Coğrafi Tescilinin yapılarak koruma altına alınacağını ve ticarileşmesine öncülük edileceğini de sözlerine ekledi…

Semt Kütüphanesi ve Sosyal Yaşam Merkezi Abdullahpaşa Mahallesi'nde Hizmette

Elazığ Belediyesi tarafından Abdullahpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Semt Kütüphanesi ve Sosyal Yaşam Merkezi tamamlandı.

Elazığ Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi Hizmete Sunuldu

Geri dönüşüm çalışmalarını daha ileri seviyelere taşımak amacıyla inşa edilen Elazığ Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi hizmete sunuldu.

Başkan KARAKUŞ; Karakoçan İlçesinde Bir Dizi Temaslarda Bulundu

Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı temaslarda bulunmak üzere Karakoçan İlçesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Elazığ Belediyesi’nden Aşure Günü Etkinliği

Paylaşmaya, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe dikkat çekmek isteyen Elazığ Belediyesi, Muharrem ayının 10. gününe tekabül eden Aşure günü dolayısıyla Kültür Park’ta Aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

Sanat Sokağı’na İki Atölye Ve Bir Kütüphane Kazandırdı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanat Sokağı’na Damascus Atölyesi, Tesbih Atölyesi ile Fotoğraf Makinesi Müzesi Kütüphanesi daha kazandırıldı.

Elazığ Belediyesi Şoför Alımı Kura Çekimi Sonuçları

Elazığ Belediyesi; personel hizmetleri bünyesinde çalıştırmak üzere daimi süre ile alımını gerçekleştireceği 10 şoför adayını, Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde noter tarafından çekilen kura ile belirledi.

Bayram Tatilinde 349 Olaya Müdahale Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde toplam 349 vakaya müdahale edildi.

Başkan Koçak’dan 15 Temmuz Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Maski, Kurban Bayramı’na Hazır

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı süresince kesintisiz su temini için görevinin başında olacak. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, bayramda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için nöbetçi ekipler oluşturduklarını söyledi.

İnönü Üniversitesinde Bayrak Uğruna Türkiye Aşkına Temalı Konferans ve Sergi

İnönü Üniversitesinde 15 Temmuz Milli Birlik Günü dolayısıyla “Bayrak Uğruna Türkiye Aşkına” temalı konferans düzenlendi.

Elazığ Belediyesi’nden Şehir Genelinde Bayram Temizliği

Elazığ Belediyesi, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala şehrin dört bir yanında bayram hazırlıklarını sürdürüyor.

Toplam 638 haber.