Ejder Açıkkapı: Keban'lı Hemşehrilerimiz Çoktan Kararını Vermiş!

Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu ve AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Ejder Açıkkapı, Keban'ın önümüzdeki yerel seçimlerde rekor oyla Fethiye Atlı'yı yeniden belediye başkanı seçeceğini söyledi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Milletvekilleri Mahmut Rıdvan Nazırlı, Erol Keleş , İl Genel Meclis Üyesi Adayı Hacı Ateş ve İl-İlçe yönetim kurulu üyeleriyle Keban'da AK Parti'nin SKM açılışına katılan Açıkkapı, önümüzdeki yerel seçimlerde Keban'da rekor oyla AK Partinin kazanacağını söyledi. 

Keban'da mevcut belediye başkanı ve başkan adayı Fethiye Atlı'ya büyük bir teveccüh gösterildiğini ve Keban’ın Fethiye Atlı seçimini yaptığını vurgulayan Açıkkapı konuşmasında ayrıca şunları söyledi: 

Dün Sayın Cumhurbaşkanımız Elazığ'daydı, beraberinde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız  ve Kültür ve Turizm Bakanımızda vardı. 
Bakın, Fethiye hanımı  aslında bir çok kişiden ayıran bir özelliği vardır. Fethiye hanım, Keban’ın ihtiyaçları noktasında ihtiyacı olanı çalışır, çabalar ve söker alır. 

Bu çalışkanlık, çalışmaları takip ve bizlerle koordineli çalışma  aslında biz milletvekilleri için de önemli ve değerlidir, kıymetlidir. 

Biz ilimizşn ihtiyaç duyduğu işleri işleri seve seve koştururuz. 
Bize yol arkadaşlığı ile güç veren, bizim dışımızda da ilçesi Nin ihtiyaçlarının karşılanması için ilgili kurumlarda ayrıca mücadele veren bir Fethiye başkan var. 

Ben kendisine bu gayretleri için teşekkür ediyorum. 

Fethiye Başkanımızla 26. Dönemde de birlikte çalıştık. Keban için, Kebanlı kardeşleri için, bacıları, teyzeleri, ablaları için gece gündüz demeden bakanlıklarda kurumlarda Keban'ın hak ettiğini alabilmesi için yoğun mücadele verdi, veriyor.

Fethiye Başkanımız dün beni miting alanında Turizm bakanımızın yanında gördü başkanımız hemen telefona sarıldı. Keban’da restore edilmesi gereken bir yer vardı sayın bakanımıza hemen ilettik. Çevre , Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımızın yanına gitti, içme suyu problemini gündeme getirdi. Bu hizmeti ilçeye kazandırmak için ihale bütçesinin bir kısmını daha önce temin eden Başkanımız, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımızdan ciddi bir destek aldı. 

Bakanımız Fethiye hanımla görüştü. Başkanımız içme suyu problemini çözecek bütçenin büyük bir kısmını kopardı aldı. 

İşte bu ilçeye olan hizmet ve yatırımlar için gayretin, samimiyetin, çalışkanlığın adıdır.

25 YATAKLI DEVLET HASTANESİ İHALESİ YAPILDI

Evet Erol Keleş hocam burada. Yıllarca bürokratlık, akademisyenlik, başhekimlik yaptı. Sağlıkta Elazığ'da gerçekten başarılıydı. Buraya bir hastane ihtiyacımız vardı. Şimdi Keban'ın 25 yataklı devlet hastanesinin ihalesi yapıldı. Keban'ımız devlet hastanesine kavuşacak. Bunlar yapılırken, emin olun ilçe başkanımızın, belediye başkanımızın, teşkilatların yoğun talepleriyle yapılıyor. Bunları hep birlikte yapıyoruz. Biz takımız. Allah'ın izniyle bir çok hizmeti Keban'ımıza getireceğiz. Bundan yana hiç bir Keban'lı hemşehrimizin şüphesi olmasın.

BU MÜCADELENİN ADI AK PARTİ’DİR, FETHİYE BAŞKANDIR, TURGAY BAŞKANDIR

Yaz sıcaktı, bayağı sıcaktı. Vekillerimizi , ilçe başkanımız, Belediye başkanımız arıyor, "Aman tribünleri çalıştırın. Balıklarımız ölecek" diyerek hepimizi seferber ediyorlar. Bu endişe hali  topraklara olan sevdadır insanına ayrım yapmadan faydalı olmanın en güzel halidir.  

Keban’da bir mücadelemiz var. Bu mücadeleyi veren AK Parti’dir, Fethiye Başkandır, Turgay başkan ve ekibidir. 

Biz inşallah 31 Mart’ta Keban ilçemizde Yine yeniden Fethiye başkanımıza büyük destek vereceğiz buna inanıyorum. İnşallah hem Keban hem Elazığ’ımız genelinde biz sizlere hizmetkar olmaya talip olduk.

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

AK Partili milletvekilleri ve yönetim kurulu üyelerine Keban'da yoğun ilgi gösterilirken, SKM açılışının ardından vekillerin diğer programlar için ilçeden ayrıldığı fakat yakın tarihte yeniden Keban'ı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelecekleri öğrenildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN