Elazığ Belediye Başkanı YANILMAZ Palu Yardımlaşma Derneği Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Palu Yardımlaşma Derneğinde hemşehrilerimizle bir araya geldi

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Palu - Der Başkanı Memet Şekerci ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Başkan Yanılmaz, 9 aylık dönemde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Elazığ’a hizmet etmekten onur duyduklarını ifade eden Başkan Mücahit Yanılmaz, açıklamasında şunları söyledi:
      “Biz hepimiz birbirimizi çok uzun zamandan beri tanıyoruz. İçinizde beni 3 - 4 yaşımdan beri tanıyanlarda var, değişik görevlerde bulunduğum dönemlerde tanıyanlarda var, kendi adıma ne kadar şükretsem azdır. Rabbime ne kadar hamd etsem azdır, Palu İlköğretim Okulu’nda okuyan Mücahit Yanılmaz ne idiyse Ankara’da Ego’nun Genel Müdürü olan Mücahit Yanılmaz da odur, Elazığ’ın Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da odur.
 Biz asla geçmişini inkâr ederek belli noktalarda bulunan insanlar değiliz. Geldiği yerle yürüdüğü yerlerle, bulunduğu yerlerle, okuduğu okullarla, dostlarıyla gurur duyan insanlarız. Hangi basamaklardan çıktıysak, o basamakları asla inkâr etmedik. Çünkü her attığımız adımda, bulunduğumuz her basamağın bize verdiği değer var. Ben Palu’da ilkokula giderken merkez camisinin imamı Osman Hoca’dan aldığım kuran eğitimi dersini hayatım boyunca unutmayacağım.
 Çünkü temel taşı o koydu, onun koyduğu temel taş üzerine birçok şeyi bina etmek nasip oldu. Dolayısıyla bulunduğumuz alanlar, bulunduğumuz mekânlar, geçmişimizi inkâr etmeden gelecekteki ufkumuzu açacak olan yerlerdir. Biz nerede bulunursak bulunalım kendi inancımız, kendi kültürümüz, kendi dostlarımızla birlikte bulunuyoruz. Nereyi kendimize hedef alırsak alalım yine kendi inancımız, kendi kültürümüz, kendi dostlarımızla birlikte hedef alıyoruz. Biz hep birlikte bir gücüz, hep birlikte aynı hedefe yürüyen insanlarız, o hedefin çizgisini de inancımız gereği yüce rabbimiz çizmiş. Peygamberimizde onun izahını yapmış ve yolu bize göstermiştir.
BAŞKAN YANILMAZ:
“ELAZIĞ’A HİZMET AŞKIMIZ BİTMEYECEK”
Palu Yardımlaşma Derneği’nde dernek üyeleriyle bir araya gelen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz açıklamasını şu şekilde sürdürdü:
“30 Mart 2014 seçimlerinde sizler büyük bir oy patlaması ile bizi seçtiniz ve belediye başkanlığına getirdiniz. Bu konuda hepinize müteşekkir olduğumu belirtmek istiyorum. Şehrin seçilmiş 23. Belediye Başkanıyım ve şehrin plakası ile de bu denk geldi. 4 Nisan’da Belediyede görevi devraldığımızda yönetimde disiplini getirdik ve kuruma disiplin kazandırdık.
Biz Elazığ’a hükmetme, şehrimiz insanlarına tepeden bakmaya gelmedik. Ve bu aziz kentin insanlarına patronluk yapmaya gelmedik. Kadim kent Elazığ’a hizmetkârlık yapmaya geldik. Bizimle böyle düşünen insanlar bizimle beraber olsun dedik.
Ve ısrarla her defasında şunu ifade ettim, Gazi Caddesi’nde kaldırımda bulunan bir kâğıdı alıp çöp kovasına atmaktan gurur duyarız dedik. Elazığ’a hizmet etmekten her daim mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyorum. Biz hangi işi yaparsak yapalım yaptığımız işten gurur duyan bir mantıktayız. Bu şehirde büyümüş ve yaşamış tüm insanlar bizimle aynı düşüncededir.
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, belediyeden alacağı olan bir esnafın dahi olmadığını ve çalışanların da maaşlarını günü gününe aldığını ifade ederek sözlerini tamamladı.
 
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN