Elazığ İl Emniyet Müdürü Sayın Nihat İŞLEK İle Huzur Toplantıları Devam Ediyor.

Elazığ İl Emniyet Müdürü Sayın Nihat İŞLEK'in katılımlarıyla merkez mahalle muhtarlarıyla Huzur Toplantısı düzenlendi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Toplum-Polis ilişkilerini geliştirmek, suçla mücadeleyi güçlendirmek ve polislik hizmetlerinde toplumun güvenlik memnuniyetini yükseltmek, vatandaşın istek ve şikâyetlerini tespit ederek güvenlik sorunlarını çözüme kavuşturmak amaçlarına yönelik olarak yeni yılda yapılan 3. huzur toplantısına, Elazığ İl Emniyet Müdürü Sayın Nihat İŞLEK’in yanı sıra Elazığ İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Birim Amirleri ve 11 merkez mahalle muhtarı katıldı.
 Polisevi Mavi salonda düzenlenen ve samimi bir ortamda geçen toplantıda, genel güvenlik, asayiş ve trafikle ilgili konular görüşüldü. Elazığ İl Emniyet Müdürü Sayın Nihat İŞLEK talepleri kayıt altına alarak ilgili birim amirlerine çözümleri konusunda talimat verdi.
Elazığ’ın güvenliği ve genel asayişin temini için mahalle muhtarlarıyla diyaloğa her zaman önem verdiklerini belirten Elazığ İl Emniyet Müdürü Sayın Nihat İŞLEK, “İlimizin sorunlarını hep birlikte çalışarak çözeceğiz” dedi. Bu tür toplantıların devam edeceğini dile getirerek, muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi.
Toplantıya katılan muhtarlar ise Emniyet birimlerinin yaptığı çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, şehrin sorunlarının çözümü noktasında kendilerini dinleyen Elazığ İl Emniyet Müdürü Sayın Nihat İŞLEK ve ekibine teşekkür ettiler.
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN