Empati Parkuru Elazığ Hipodromu'nda Açıldı

Engelli bireylerin karşılaştıkları zorluklara yönelik farkındalık yaratmak amacıyla Elazığ Hipodromu'nda hayata geçirilen Empati Parkuru, 17 Nisan Çarşamba günü saat 14.30'da açıldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Açılış törenine Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Garnizon Komutanı Tümg. Tamer Atay, Elazığ Belediye Başkan Vekili Mustafa Pirinççi, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve fakülte dekanları, Palu Kaymakamı Hulusi Teke, İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, Yurtbaşı Belediye Başkanı Nihat Doğan, Palu Belediye Başkanı Muhammed Septioğlu, Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, Tarım ve Orman İl Müdürü Ali Kılıç, Elazığ Havalimanı Müdürü Zeynel Abidin Görür, Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi M. Kerem Alkan, Asli Üyesi Hayrettin Karamazı, Genel Müdürü Tuncel Aydın, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Şirin Bozkurt ve Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik’in yanı sıra birçok dernek başkanı, yerel ve ulusal medya temsilcisi ile TJK çalışanları ve vatandaşlar da katıldı.

Fırat Üniversitesi Güzel Sanatlar Öğretim Görevlisi ve sanatçı Rüçhan Keçeci’ye, hipodroma katkılarından dolayı Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve TJK Yönetim Kurulu Üyesi M. Kerem Alkan plaket takdim etti.

Halkın hipodroma yoğun ilgi gösterdiği günde Elazığ İlkbahar - Yaz yarış sezonu da start aldı. Gün boyu düzenlenen birçok etkinlik ve ikramlarla çocuklar keyifli bir gün geçirirken yarışseverler de heyecan dolu koşuları takip etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN