Ekg Derneği Çocuk Tiyatrosu Haberleri

Ekg Derneği Çocuk Tiyatrosu Haberleri

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu minik oyuncuları 'Biz Artık Okuyoruz Etkinliği' sonrası tatilde.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Çocuk Tiyatrosu minik oyuncuları birinci dönemi muhteşem etkinlikleri ile kapadıktan sonra tatilde hem dinleniyor, hem okuyor, tatilin tadını çıkarıyorlar....

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu miniklerinden muhteşem başlangıç…

Merkez İsmet Paşa İlkokulu 1/L sınıfı öğrencileri olan, EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu minik oyuncuları, aldıkları drama eğitimi sonrasında, Mevlana'nın 746. Vuslat Yıl Dönümünü, (Şeb-i Arus) minik semazenleri ve canlandırmalarıyla andılar.

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu; “Yüreklere Dokunarak, Tarih Dokudular.”

İsmet Paşa İlkokulu Tiyatro Kulübü ile Toplum Hizmeti ekseninde faaliyet gösteren Eğitimde Kaliteyi Geliştirime Derneği Çocuk Tiyatrosu, Coğrafyanın vatan kılınması yönünde ecdadın yaşadığı Milli Mücadeleyi “ŞAFAK” adlı oyunlarıyla “Yüreklere Dokunarak, Tarih Dokudular.”

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu’ndan Büyük Oyun.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirime Derneği Çocuk Tiyatrosu, Coğrafyanın vatan kılınması yönünde ecdadın yaşadığı Milli Mücadeleyi “ŞAFAK” adlı oyunlarıyla sahne alacaklar.

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu, muhteşem bir oyunla gönülleri Feth ettiler.

İsmet paşa İlkokulu 3/L Sınıf Öğrencileri, aynı zamanda EKG Çocuk Tiyatrosu oyuncuları olan, minik yürekler, “BİZ ÖĞRENDİK, BÜYÜKLER UNUTMASIN” diyerek “1915 Çanakkale” oyunlarıyla sahne aldılar.

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu 29 Mayıs 2017 Pazartesi saat: 14.53’te Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde “İstanbul’un Fethi” Tiyatro Oyunlarıyla sahne aldılar.

Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu 4/H sınıf öğrencileri olan EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu oyuncuları 29 Mayıs 2017 Pazartesi saat: 14.53’te “İstanbul’un Fethi” tiyatro oyunlarını bir kez daha sahnelediler.

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu'ndan 29 Mayıs 2017 saat 14.53 de bir kez daha “İSTANBUL’UN FETHİ”

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu, 22 Mayıs 2017 de sahnelenen ve izleyicilerin ayakta alkışladığı “İSTANBUL’UN FETHİ” tiyatro oyunlarını, Elazığ Belediyesi Kültür ve kongre merkezinde belki de an anlamlı gün ve saat olan; 29 Mayıs 2017 tarihinde saat 14.53’de yeniden sahneleyecekler.

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu oyuncuları “İSTANBUL’UN FETHİ” adlı Tiyatro Oyunu ile gönülleri Feth etti.

İsmet Paşa İlkokulu 4/H sınıf öğrencileri/EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu oyuncukları “İSTANBUL’UN FETHİ” adlı Tiyatro Oyunu ile gönülleri Feth etti…