Ağbaba Haberleri

Ağbaba Haberleri

Ağbaba, Yeni Cami Neden Hapsedildi? Buna Kim İzin Verdi?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 2 yıllık restorasyon ve güçlendirme çalışmalarının ardından, ucube demir/beton bloklar ile hapsedilen Yeni/Teze Cami ile ilgili Malatya halkının tepkisini TBMM’ye taşıdı.

Ağbaba: İlk Kez Satın Alınan Ticari Araçlardan Bir Defaya Mahsus Vergi Alınmasın

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında ticari araç esnafının sorunlarına ve gece 24 müzik yasağına değindi, iktidara çağrıda bulundu.

Ağbaba: Kayısı Üreticisinin Zararı Karşılansın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 14 Nisan’da Malatya’da meydana gelen don felaketinden zarara uğrayan kayısı üreticilerinin sorunlarını TBMM’de gündeme getirdi.

Ağbaba’dan, Ölüm Yıldönümlerinde Özal Ve Hamido Mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden dönemin Malatya Belediye Başkanı Hamit Fendoğlu’nun ölüm yıldönümlerinde yazılı bir açıklama yaptı.

Ağbaba; Şeker Marketi De Kendileri İçin Açmışlar

Kısa süre önce açılan Türk Şeker Fabrika Satış Mağazası’nın sorumluluğunun AKP Akçadağ Gençlik Kolları başkanına verildiği iddia ediliyor.Ağbaba, “Amaç halka şeker satmak değil, gençlik kolları başkanına iş ayarlamakmış” dedi.

Hekimhan Barış Güvercinleri Parkı Açılışı Yapıldı

CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba ve Onursal Adıgüzel, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ile birlikte 10 Ekim 2015’te Ankara Tren Garı önündeki gerçekleşen katliam sonucu hayatını kaybeden Malatyalı gençlerin anısına Hekimhan Barış Güvercinleri Parkı açılışını yaptı.

AĞBABA’dan Başkan GÜRKAN’a Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli AĞBABA, Başkan GÜRKAN’a Ziyaret Etti

Ağbaba: Maski, Malatya'nın En Önemli Kurumu

Veli Ağbaba'dan Maski'ye Ziyaret

Ağbaba Mavi Tren Sefere Başladı Darısı Hızlı Trene

Ağbaba; “Mavi tren sefere başladı darısı AKP Milletvekilleri tarafından yıllardır müjdelenen Yüksek Hızlı Trenin başına”

Chp’den Tütün Üreticilerini Korumak İçin Araştırma Önergesi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, “yüzde yüz” yerli olan ve tek başına içim özelliğine sahip tütüne avantaj sağlayacak, üreticiyi koruyacak model ve esasların belirlenmesi ve gerekli yasal çalışmaların yapılması amacıyla Meclis araştırması açılmasını istedi.

Ağbaba Hasat Başladı Zahmet Olmazsa Şu Rekolteyi Açıklayın Artık

Ağbaba, kayısı başkenti Malatya’nın doğal felaketler yetmezmiş gibi bir de AKP’nin akıl dışı politikalarıyla kayıplar yaşadığını belirterek, “Hasat başlamış ortada kayısı rekoltesi yok.Görünen o ki çiftçi ürünlerini sattıktan sonra rekolteyi açıklayacaklar” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Perşembe Günü Malatya’da

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Türkiye gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Ağbaba Mecliste Don Felaketini Anlattı

Veli Ağbaba,TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada kuraklık tehlikesine dikkat çekti, Malatya ilinde meydana gelen don felaketinin etkilerini anlatıp üreticilere destek istedi.

Ağbaba 4 Ayda 36 Bin Esnaf İflas Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba iktidarın esnafa verdiği göstermelik desteklerin esnafın gelir kaybını karşılamaktan uzak olduğunu ve iflaslara engel olamadığını söyledi.

Veli Ağbaba’dan 19 Mayıs Mesajı: Gençlerimiz İşsizliğin Pençesinde!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı açıklama yaptı.

Ağbaba ve Kiraz’dan Şeker Fabrikasına Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya Şeker Fabrikası’nı ziyaret etti.

Kısa Çalışma Ödeneği Biterse Kitlesel İşsizlik Olur

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba “Kısa çalışma ödeneğinden 1,3 milyon işçi yararlanmaya devam ediyor.Mart ayı sonunda uygulamayı bitireceğiz diyorlar.

Ağbaba: Saray Lüks İçinde Yaşarken Emekli Üç Kuruşla Yaşıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Genel Merkezi önünde emeklilerin katılımıyla basın toplantısı gerçekleştirdi.

Ağbaba: Malatya'ya Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Elginkan Vakfı tarafından Malatya’ya gönderilen kitap setini öğrencilere dağıttıklarını söyledi.

Ağbaba, Mecliste Şüpheli Asker Ölümlerini Konuştu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulu’nda şüpheli asker ölümleriyle ilgili konuştu.

Normalleşme adımları sonucunda kitlesel işsizlik yaşanabilir!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker’in de katılımıyla CHP Genel Merkezi’nde ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Ağbaba, Sultansuyu’ndaki Kiralamayı Meclise Taşıdı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Sultansuyu Tarım İşletmesi’nde özelleştirmenin kapısını açma olarak değerlendirilen Hippoterapi Merkezi ve sosyal tesislerin 5 yıllık özel sektöre kiralanmasını meclis gündemine taşıdı.

Ağbaba, Dondan Dolayı Darende ve Kuluncak’ta Büyük Kayıp Var

Ağbaba,Darende ve Kuluncak’ta meydana gelen don sonrası bazı bölgelerde kayısıda yüzde 90’a varan ürün kaybı yaşandığını belirterek, “Öyle ucube bir sistemle karşı karşıyayız ki, TARSİM, ürününün tamamı yanan üreticiye 1 kuruş ödeme yapmayacak.Ama poliçe bedelini isteyecek.Böyle bir sigorta sistemi olur mu?” dedi.

Ağbaba, İdlib Saldırısı'nın Yıldönümünde Çok Sert Konuştu

Ağbaba açtı ağzını, yumdu gözünü “36 şehidin ardından 3 gün sonra basının karşısına geçip espri yaptılar, uzaya sen gidiyorsun; şehitlerin sorumlusu ‘devlet’ oluyor. Meclise en fazla terörist sokan AK Parti’dir”

Ağbaba, Motokuryelere Sahip Çıktı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Emek Büroları Koordinatörü Veli Ağbaba, salgın döneminde aylardır risk altında canları pahasına sipariş yetiştirmeye çalışan ve sayıları bir milyonu bulan motokuryelerle basın toplantısı gerçekleştirdi.

Ağbaba: İşsizler İş Aramaktan Umudunu Kesti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın hazırladığı 2020 yılı İŞKUR verileri raporunda, 2020’de bir önceki yıla göre, iş görüşmelerinin yüzde 62.3, iş başvurularının yüzde 41.7, işverenlerin oluşturduğu iş ilanlarının ise yüzde 34 oranında azaldığı ortaya kondu.

Kar Yağıyor, Kayak Tesisi Bitirilmeyi Bekliyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba; “Yama Dağı Kayak Merkezi Ak Parti’nin Malatya Turizmine Verdiği Önemi Gösteriyor”

Ağbaba 8 Yıl Sonra Yanlış Yaptıklarını İtiraf Ettiler

Kırsal Mahalle Uygulamasından Malatya’nın Tüm Mahalleleri Yararlanmalı

Ağbaba, İntihar Ettiği Açıklanan Askeri Meclis Gündemine Taşıdı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 19 Ocak tarihinde birliğinde vatani görevini yaparken intihar ettiği açıklanan Malatyalı asker Azmi Ayverdi'nin şüpheli ölümüyle ilgili soruların yanıt beklediğini açıkladı.

Ağbaba 5 Yıl Sonraki Rakamı Söyleyip Umut Tacirliği Yapıyorlar

CHP’li Ağbaba, “Bin-2 bin kişi alınacak dedikleri fabrikaya ilk etapta 100 kişi alınacağı ortaya çıktı. Bu sorumsuzluk örneği ne ilk ne son” dedi.